Αποκαλυπτική Έρευνα: Αυτά διεγείρουν το 75% των ανδρών στο κρεβάτι


Αποκαλυπτική Έρευνα: Κορίτσια το νου σας. Η έρευνα που έγινε στις ΗΠΑ, αποκαλύπτουν τι φτιάχνει το 75% των ανδρών στο κρεβάτι

Τα τρυφερά λόγια είναι πιο ερεθιστικά από τις γυναικείες ζαρτιέρες και τις πρόστυχες κουβέντες που ανταλλάσσουν πολλοί σύντροφοι στο κρεβάτι.

Σύμφωνα με μεγάλη έρευνα στις ΗΠΑ, για το 75% των ανδρών, το κρεβάτι είναι καλύτερο όταν η σύντροφός τους εκφράζει με τρυφερό τρόπο τα συναισθήματά της.

Πράγματι, τα ερωτικά παιχνίδια και τα μικροσκοπικά εσώρουχα ανεβάζουν το “θερμόμετρο” στο κρεβάτι, όμως εκφράσεις τύπου “σ’ αγαπώ” ή “σε λατρεύω” που δείχνουν βαθιά συναισθήματα, ενισχύουν την ευχαρίστηση.

Αποκαλυπτική Έρευνα: Αυτά διεγείρουν το 75% των ανδρών στο κρεβάτι

Αμερικανοί ερευνητές ανέλυσαν την ερωτική ζωή πάνω από 40 χιλιάδων ζευγαριών που είχαν σχέση τουλάχιστον τριών ετών. Έκπληκτοι οι επιστήμονες διαπίστωσαν πως τα ζευγάρια που δήλωναν απόλυτη ικανοποίηση στο κρεβάτι, υποστήριζαν ότι κατά την διάρκεια των περιπτύξεων, το ταίρι τους δεν δίσταζε να τους ομολογήσει με τρυφερά λόγια τον έρωτά του.

Όπως προκύπτει από την έρευνα, το 75% των ανδρών που την ώρα του κρεβατιού η σύντροφός τους τους ψιθύριζε στο αυτί την απέραντη αγάπη της, ένιωθαν απόλυτη σ3ξουαλική ικανοποίηση.

Για τις γυναίκες, όπως προκύπτει από την έρευνα, το αντίστοιχο ποσοστό ήταν 74%.

«Η ομολογία των συναισθημάτων λειτουργεί ως αφροδισιακό στο κρεβάτι ενισχύοντας την σ3ξουαλική διέγερση. Με τον τρόπο αυτό, δημιουργείται ένα εκρηκτικό κοκτέιλ ορμονών», όπως υπογραμμίζουν οι Αμερικανοί επιστήμονες .

Για τις περιστασιακές σχέσεις και τα one night stand δεν ισχύει όμως το ίδιο. Οι όρκοι αιώνιας πίστης και τα τρυφερά λόγια όχι απλά δεν πιάνουν τόπο αλλά παρεξηγούνται κιόλας, τονίζουν οι ερευνητές.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ