Πώς να βαφτώ μόνη μου; 3 top tips ΠΡΙΝ απλώσεις τη βάση μακιγιάζ


Δώσε έμφαση στην επιδερμίδα: Ωστόσο, τα προϊόντα από μόνα τους δε δημιουργούν την απόλυτα αψεγάδιαστη επιδερμίδα που ζητάς. Η ιεροτελεστία σου για ένα αψεγάδιαστο πρόσωπο περισσότερο έχει να κάνει με το τι χρησιμοποιείς κάτω από το μακιγιάζ και τον τρόπο που απλώνεις τη βάση σου.

1. Προτιμότερο είναι να απλώνεις μια λοσιόν αντί για μια παχιά κρέμα ενυδάτωσης κάτω από το foundation.

2. Ακόμα και αν η επιδερμίδα σου είναι λίγο πιο ξηρή από το κανονικό, επίλεξε ενυδατικά balms και λοσιόν τύπου essence: Είναι τα προϊόντα που εμπιστεύομαι και προτείνω για κάθε πρόσωπο που χρειάζεται απόλυτη ευκρίνεια, καθαρότητα και λάμψη, χωρίς ίχνος λιπαρότητας ή στιγμάτων.

3. Πριν απ’ όλα, δοκίμασε μια μάσκα προσώπου με βάση το γλυκολικό οξύ ή τη ρετινόλη, που προάγουν την παραγωγή κολλαγόνου και χαρίζουν επιδερμίδα λαμπερή και σφιχτή. Πολύ κρίσιμος είναι και ο τρόπος που θα «σβήσεις» τηλιπαρότητα σε συγκεκριμένα σημεία του προσώπου σου, όπως είναι η ευρύτερη περιοχή γύρω από τη μύτη ή οι παρειές.

Ολοκληρώνοντας με λίγη neutral πούδρα που θα εφαρμόσεις με ένα μικρό πινελάκι σ’ αυτά τα σημεία, σιγουρεύεις ότι το πρόσωπό σου θα είναι φωτεινό χωρίς να γυαλίζει.

Μπορείς, επίσης, να δοκιμάσεις μια μικρή στρώση κονσίλερ σ’ εκείνες τις περιοχές για ομοιομορφία.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ