Η αδελφή της Μέγκαν έμπλεξε με τη Scotland Yard – Μπήκε σε ειδική λίστα


Η ετεροθαλής αδελφή της Mέγκαν Μαρκλ, Σαμάνθα, αναφέρεται στα Μέσα της Βρετανία ως ένα από τα πρόσωπα που βρίσκονται στη λίστα των “fixated persons” της Scotland Yard, δηλαδή εκείνων που είναι καταγεγραμμένοι στη λίστα των ανθρώπων με εμμονές με δημόσια πρόσωπα και όχι μόνο, ακολουθούν κάθε τους βήμα, καταγράφουν τη ζωή τους, τους δημιουργούν προβλήματα και τους σχολιάζουν συνεχώς. Ο λόγος συνέβη αυτό είναι τα συνεχή δημόσια σχόλια για τη ζωή της αδελφής της, της Δούκισσας του Σάσεξ.

Από όταν δημοσιοποιήθηκε η σχέση της Μέγκαν με τον Πρίγκιπα Χάρι το 2016, η 57χρονη Σαμάνθα άλλαξε το επώνυμό της από Γκραντ σε Μαρκλ, παίρνοντας ξανά το πατρικό της, έδωσε ατελείωτες συνεντεύξεις για το πρώην αστέρι του Suits και έκανεν απίστευτες προσπάθειες να επανασυνδεθεί η μικρή ετεροθαλής αδελφή της με τον πατέρα τους. Η Σαμάνθα κάθε φορά που αναφερόταν στη Μέγκαν την αποκαλούσε “duchASS” και τον Χάρι “wuss”, που σημαίνει “φλώρος”, μαλθακός, “βουτυρομπεμπές”.

Είναι γνωστό πια πως οι δυο τους δεν έχουν επαφή εδώ και χρόνια και όλοι πιστεύουν ότι φταίει πως η μέγκαν δεν κάλεσε τη Σαμνάθα στον πρώτο της γάμο το 2013. Η Σαμάνθα πάντως πέταξε μέχρι το Ηνωμένο Βασίλειο και παρέδωσε στο Κένσινγκτον μία επιστολή με βαριές κατηγορίες για τη Μέγκαν, που προκάλεσε έρευνα ασφαλείας!

Σύμφωνα με τους Sunday Times, όλες οι ενέργειες στις οποίες προβαίνει η 57χρονη προκάλεσαν την προσχή και την αντίδραση τηςς Scotland Yard και την συμπεριέλαβαν στην λίστα, γιατί σύμφωνα με τους κανόνες που ακολουθούν δημιουργεί “κίνδυνο για τη φήμη της βασιλικής οικογένειας”. Σύμφωνα με αναφορές εκπρόσωποι από την ομάδα του Κέντρου αξιολόγησης απειλών (FTAC) , πρέπει να ελέγξουν τις συνέπειες του τι θα συνέβαινε αν προσπαθούσε να έρθει σε επαφή με τη Δούκισσα.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ