Φόβος και τρόμος οι νεαροί Ρομά στην Αγία Σωτήρα στις Αχαρνές


Αγρια επίθεση δέχθηκε οδηγός φορτηγού πριν από λίγες ημέρες νωρίς το βράδυ από τους γνωστούς νεαρούς Ρομά στην Αγία Σωτήρα στις Αχαρνές σύμφωνα με τα acharnaika-nea.gr

Ο άτυχος οδηγός έστριψε με το φορτηγό του στην οδό Αγίου Φανουρίου και Στ. Δαμάσκου, όπου εκεί στήνει καρτέρι σε πεζούς και οδηγούς, η γνωστή συμμορία των νεαρών Ρομά για να τους ληστέψουν.

Οι νεαροί Ρομά αφού πετάχτηκαν μπροστά στο φορτηγό αιφνιδίασαν τον οδηγό που αναγκάστηκε να σταματήσει. Αμέσως όρμησαν στο φορτηγό, ανέβηκαν και του επιτέθηκαν με αγριότητα. Κατάφεραν να του κλέψουν το κινητό του, μια χρυσή αλυσίδα από το λαιμό του καθώς και προσωπικά του αντικείμενα.

Όμως δεν σταμάτησαν εκεί, στη συνέχεια έσκισαν το μουσαμά του φορτηγού για να κλέψουν ότι μπορούσαν από το φορτίο που μετέφερε ο οδηγός. Στην συνέχεια η συμμορία των Ρομά τράπηκε σε φυγή.

Ο οδηγός σε κατάσταση σοκ ειδοποίησε την αστυνομία και στο σημείο κατέφθασαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ, όπου και κατέγραψαν το περιστατικό.

Η κατάσταση έχει ξεφύγει εντελώς στην περιοχή της Αγίας Σωτήρας και οι ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων που βρίσκονται εκεί, ζητούν περισσότερο αστυνόμευση, καθώς τα κρούσματα των επιθέσεων είναι πλέον σε καθημερινή βάση, με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι να φοβούνται να πάνε στις δουλειές τους λόγω των επιθέσεων από τους Ρομά.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ