Γιορτές, χαρές και ευχές για ένα γεμάτο 2019 από την «Επέλαση των Ξωτικών» στην Τεχνόπολη


Μετά από 38 γιορτινές και χαρούμενες μέρες στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, τα ξωτικά ξέστησαν το χριστουγεννιάτικο χωριό «Επέλαση των Ξωτικών» και επέστρεψαν στο αρχηγείο του Άγιου Βασίλη για να συνεχίσουν εκεί τις σκανταλιές τους ως… την επόμενη χρονιά!

Από 30 Νοεμβρίου 2018 ως τις 6 Ιανουαρίου 2019, τα ξωτικά και οι 140 εργαζόμενοι του χριστουγεννιάτικου χωριού, υποδέχθηκαν περισσότερους από 150.000 επισκέπτες οι οποίοι επέλεξαν το χριστουγεννιάτικο πάρκο «Επέλαση των Ξωτικών» για να ζήσουν την απόλυτη χριστουγεννιάτικη εμπειρία και να κάνουν βόλτα με το carousel, να απολαύσουν την τρελή χιονοτσουλήθρα, να κάνουν βόλτα με το τρενάκι, να βγουν φωτογραφία με τον Άγιο Βασίλη, να κάνουν facepainting αλλά και choco-painting, να φτιάξουν τις δικές τους κονκάρδες, να «ψαχτούν» στο escape room, να απολαύσουν 200 μουσικές, θεατρικές, χορευτικές εκδηλώσεις και πολλά πολλά ακόμη.

Παράλληλα οι «μεγάλοι» είχαν την ευκαιρία να προμηθευτούν δώρα για τους αγαπημένους τους με μια βόλτα στην εμπορική αγορά που φιλοξένησε 45 μαγαζιά με διάφορα προϊόντα, όπως είδη δώρων, τοπικές λιχουδιές και πολλά περισσότερα!

Φυσικά χριστούγεννα χωρίς γράμμα στον Άη Βασίλη δεν γίνονται, γι’αυτό για πρώτη φορά φέτος, τα ΕΛΤΑ, μετέφεραν το αυθεντικό ταχυδρομείο του Άγιου Βασίλη, φέρνοντάς το στο αρχηγείο του στην «Επέλαση των Ξωτικών». Οι μικροί -και σίγουρα κάποιοι μεγάλοι- μας φίλοι, έγραψαν το γράμμα τους και πήραν απάντηση αλλά και δώρο έκπληξη!

Καλές οι σκανταλιές, όμως η «Επέλαση των Ξωτικών» είχε και έντονα φιλανθρωπικό χαρακτήρα! Το χριστουγεννιάτικο χωριό στην Τεχνόπολη, άνοιξε επίσημα τις πόρτες του με ένα μεγάλο party την 1η Δεκεμβρίου 2018, καλώντας τους επισκέπτες να συμμετάσχουν σε έναν γιορτινό περίπατο ως το Θησείο φορώντας τους σκούφους του Make-A-Wish (Κάνε-μια-Ευχή Ελλάδος) το αντίτιμο των οποίων διατέθηκε εξ ολοκλήρου για τον σκοπούς του, κάνοντας ακόμη περισσότερα παιδιά χαρούμενα.

Η κορύφωση της γιορτής ήταν το άναμμα του δέντρου από την Φαίη Σκορδά με τους παρουσιαστές της βραδιάς Κατερίνα Ζαρίφη και Γιώργο Αγγελόπουλο, καταλήγοντας έπειτα σε μια μεγάλη συναυλία με τους Bo, Κώστα Μαρτάκη, Going Through και Κιμ Διαμαντόπουλο!

Στο πλαίσιο της φιλανθρωπικής δράσης, οι σχολικές εξορμήσεις – 4.000 μαθητές – στην «Επέλαση των Ξωτικών» δώριζαν για κάθε μικρό επισκέπτη από 1€ για τους σκοπούς του Make-A-Wish (Κάνε-μια-Ευχή Ελλάδος)!

Επενδύοντας στην ελληνική αγορά και μένοντας κοντά στο πνεύμα των χριστουγέννων και της αγάπης, η εταιρία Dreamstar με το θεματικό πάρκο «Επέλαση των Ξωτικών» χάρισε χαμόγελα, δημιούργησε αναμνήσεις και μας έβαλε ήδη στην αναμονή για την επόμενη σκανταλιάρικη χρονιά!

Χαρούμενο 2019 σε όλους!


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ