Λάρισα: Άγριος ξυλοδαρμός 43χρονης αξιωματικού της Αστυνομίας από τον σύζυγό της


Του ζήτησε να χωρίσουν και την σακάτεψε στο ξύλο, ενώ έχει υποστεί ρήξη νεφρού και ουροδόχου κύστης και κατάγματα σε όλο της το κορμί και το κεφάλι

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στην Ουρολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας η 43χρονη γυναίκα που τις πρώτες πρωινές ώρες έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον σύζυγό της.

Το θύμα είναι αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ/ και ο θύτης γνωστός επιχειρηματίας εστίασης στη Λάρισα. Η άτυχη γυναίκα κυριολεκτικά δεν αναγνωρίζεται, αφού έχει υποστεί ρήξη νεφρού και ουροδόχου κύστης, σπασμένα πλευρά, κατάγματα σε γνάθο, μύτη, χέρια και πόδια.

Μάλιστα, το απόγευμα εισήχθη σε χειρουργείο προκειμένου να της τοποθετηθεί σωληνάκι.

Ο άγριος ξυλοδαρμός συνέβη γύρω στις 4 τα ξημερώματα στο σπίτι του ζευγαριού, όταν ο επιχειρηματίας άρχισε να χτυπά με μανία τη σύζυγό του.

Ο λόγος, σύμφωνα με το onlarissa.gr, είναι επειδή η τελευταία τού είχε ζητήσει να τερματίσουν τον γάμο τους, κατά τον οποίο είχαν αποκτήσει και δύο παιδιά.

Γείτονες που άκουσαν την ταραχή ειδοποίησαν τις αρχές, με τον δράστη να συλλαμβάνεται και την άτυχη γυναίκα να μεταφέρεται στο νοσοκομείο με σπασμένα δόντια και τραύματα στην κοιλιακή χώρα και σε εσωτερικά της όργανα.

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας στον εισαγγελέα ο δράστης

Ψυχολόγος έχει επιληφθεί για τη στήριξη των δύο παιδιών, τα οποία ευτυχώς την ώρα του αποτρόπαιου συμβάντος απουσίασαν από το σπίτι, καθώς βρίσκονταν σε καλοκαιρινή κατασκήνωση.

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατηγορείται ο επιχειρηματίας, ο οποίος συνελήφθη και αργά το μεσημέρι οδηγήθηκε ενώπιον του ανακριτή, αλλά ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το συμβάν προκάλεσε ακραίες αντιδράσεις στη Λάρισα, ενώ άγνωστοι προκάλεσαν φθορές στην ταβέρνα που διατηρεί ο επιχειρηματίας στην περιοχή.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ