Αυτή η εμφάνιση της Sienna Miller είναι ο λόγος που δεν πετάμε ρούχα


Η Sienna Miller έχει φορέσει μερικούς από τους πιο διάσημους σχεδιαστές στον κόσμο, έχει περπατήσει στα περισσότερα κόκκινα χαλιά (Oscars, Κάννες, Fashion Week, κλπ) και έχει υπάρξει μούσα πολλών καλλιτεχνών του χώρου. Πράγμα που σημαίνει πως η γκαρνταρόμπα της είναι κάτι παραπάνω από γεμάτη με πολλά διαφορετικά ρούχα και αξεσουάρ, ένα για κάθε στιγμή της καριέρας της.

Βέβαια, η Miller κατέχει και το κομμάτι του street style, αφού τους τελευταίους μήνες την έχουμε δει με διάφορα casual αλλά πολύ κομψά looks στους δρόμους της Νέας Υόρκης, τα οποία έχει φορέσει ξανά και ξανά, συνδυάζοντάς με άλλους τρόπους κάθε φορά. Κι όσον αφορά το βραδινό ντύσιμο, η ηθοποιός φαίνεται πως βασίζεται στη δική της γκαρνταρόμπα, αφού έκανε μία εμφάνιση με τον Βρετανό μουσικό Noel Gallagher, φορώντας ένα φόρεμα που είχε φορέσει ξανά στο Met Gala του 2006.

Το mini φόρεμα από παγιέτες και με φιόγκο ψηλά στη μέση του οίκου Burberry από τον Christopher Bailey, είχε φορεθεί στο Met Gala με θέμα Anglomania, με μαύρο καλσόν, βινύλ Mary Janes, μικρή τσάντα ώμου και μαλλιά πιασμένα ψηλά. Για την πιο πρόσφατη εμφάνισή της, η Sienna διάλεξε ένα ζευγάρι ανοιχτές πλατφόρμες, μαύρο καλσόν, σατέν πράσινη τσάντα και ένα μαύρο tailored παλτό, δημιουργώντας μία εξαιρετικά κομψή βραδινή εμφάνιση και αποδεικνύοντας πως δεν πρέπει να πετάμε ρούχα απ’ τη ντουλάπα μας, αφού πάντα υπάρχει δυνατότητα να ξαναφορεθούν.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ