Είπε να ξεδώσει η νύφη – Το bachelor πάρτι σε πριβέ χώρο της Θεσσαλονίκης μετατράπηκε σε… όργια


Είπε να ξεδώσει η νύφη στην “τελευταία” νύχτα ως ανύπαντρη με τις φίλες της. Οι 8 φίλες, τα 4 GoGo Boys και η νύχτα οργίων σε πριβέ χώρο στη Θεσσαλονίκη

Σόδομα και Γόμορρα έγιναν πριν 3 εβδομάδες σε μαγαζί που είχαν κλείσει πριβέ χώρο οι 8 φίλες για να κάνουν το bachelor πάρτι της μιας κολλητής τους.

Η νύφη, γνωστή για την αδυναμία της σε αρρενωπούς άντρες, έπεσε “θύμα” των φιλενάδων της, που κανόνισαν λίγο μετά τη 1 τα μεσάνυχτα και αφού είχαν καταναλώσει μισή 6λιτρη Belvedere, να της κάνουν μια έκπληξη.

Μίσθωσαν για 3 ώρες 4 GoGo Boys από την Αθήνα, 2 μαύρους και δυο μελαχροινούς, με καλλίγραμμα κορμιά και πολλές ορέξεις για να διασκεδάσουν την γυναικοπαρέα.

Ντυμένοι (τρόπος του λέγειν) θεματικά, ο καθένας έκανε το δικό του σόου. Ο ένας ήταν ντυμένος αστυνομικός, ο δεύτερος ναυτικός, ο τρίτος cow boy και ο τέταρτος… Batman.

ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ VIRAL ΘΕΜΑΤΑ ΕΔΩ

Είπε να ξεδώσει η νύφη: Όταν τους είδε ξετρελάθηκε

Τα αγόρια άρχισαν να λικνίζονται επάνω της με ιδιαίτερη θέρμη και αυτή δεν άρπαξε την ευκαιρία να επιδοθεί σε ένα ατελείωτο όργιο με πολύ ποτό και σεξ μαζί τους.

Αφού… τους πήρε όλους (!) τα αγόρια έπαιξαν και με κάποιες από τις υπόλοιπες κοπέλες για πολύ ώρα, μετατρέποντας τον χώρο σε ένα μεγάλο κρεβάτι.

Ο χώρος εκείνη την ώρα δεν είχε κόσμο, λόγω καθημερινής, αλλά οι υπάλληλοι άρχισαν να μιλάνε για το γεγονός την άλλη μέρα σε διάφορα πηγαδάκια, παρόλο που ο ιδιοκτήτης είπε να μην ανοίξει κανένα στόμα για όσα εξελίχθηκαν.

Κάποιοι, λένε ότι υπάρχει και πλούσιο βιντεοληπτικό υλικό από τη βραδιά.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο γαμπρός δεν άργησε να μάθει το τι έγινε στο bachelor της καλής του. Αν έγινε τελικά ο γάμος, δεν το μάθαμε έως σήμερα.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ