Το δίνουν στο πιάτο για 20€ – Νοικοκυρές υπεράνω υποψίας εκδίδονται μέρα νύχτα


Το δίνουν στο πιάτο για 20€: Εδώ και μερικά χρόνια πολλά από τα ροζ στέκια που κάποτε ανήκαν σε επαγγελματίες πεταλουδίτσες της νύχτας έχουν περάσει στα χέρια «νοικοκυρών»

Με το πρώτο φως του ήλιου και προκειμένου να ανταποκριθούν στις οικονομικές τους υποχρεώσεις ασκούν το αρχαιότερο επάγγελμα του κόσμου, αυτό της ιερόδουλης.

Χωρίς να διαθέτουν τα απαιτούμενα από τον νόμο έγγραφα (άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, αποτελέσματα ιατρικών εξετάσεων ή βεβαιώσεις) και εκμεταλλευόμενες την «ασφάλεια» που τους παρέχουν τα σχεδόν απροσπέλαστα για τις αρχές παρακμιακά στέκια και «στενά» αλλά ακόμη και σπίτια, αρκετές κυρίες υπεράνω υποψίας πουλάνε το κορμί τους έναντι λίγων μόνο ευρώ και μάλιστα καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας!

Και στο παρελθόν καθημερινή εφημερίδα, είχε ασχοληθεί με το συγκεκριμένο φαινόμενο, παρουσιάζοντας μάλιστα τον «χάρτη της πορνείας» στην Πάτρα!

ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ VIRAL ΘΕΜΑΤΑ ΕΔΩ

Οι σύγχρονες ιερόδουλες και στην Πάτρα, φαίνεται πως είναι νοικοκυρές, οι οποίες για μερικά χρήματα πουλάνε το κορμί τους.

Μέχρι και στην Πλατεία Όλγας υπάρχει γυναίκα που κάνει πιάτσα, ενώ «οργιάζουν» μερικά σπίτια στα Ζαρουχλέϊκα και την Ταραμπούρα.

Με είκοσι ευρώ βρίσκεις εύκολα γυναίκα, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις (μετά από παζάρι και λόγω της οικονομικής κρίσης ακόμη και με δέκα ευρώ… κάνεις την δουλειά σου).

Δεν γνωρίζουμε κατά πόσο οι σύζυγοί τους γνωρίζουν τις «κρυφές» δραστηριότητες των γυναικών τους (αρκετές είναι παντρεμένες), δεν αποκλείεται όμως σε κάποια περίπτωση να είναι και ο σύζυγος στο «κόλπο» διαπιστώνοντας ότι έτσι «γεμίζει ο κουμπαράς του σπιτιού»!

Το δίνουν στο πιάτο για 20€ – Νοικοκυρές υπεράνω υποψίας εκδίδονται μέρα νύχτα

Και στις πιάτσες της Αθήνας νοικοκυρές που τα κάνουν όλα αρκεί να πληρώνει ο πελάτης

Οι πιάτσες του αγοραίου έρωτα μετακινούνται συνεχώς. Άλλοτε γιατί μια περιοχή παρακμάζει, άλλοτε επειδή έχει μπει στο στόχαστρο των Αρχών, και άλλοτε όπως λένε οι πιο παλιές «όλα κάνουν τον κύκλο τους».

Οι περιοχές με τη μεγαλύτερη κίνηση σε πελατεία είναι η λεωφόρος Ποσειδώνος και οι γύρω περιοχές, Γλυφάδα, Άλιμος. Καλύτερα εισοδήματα, καλύτερα μεροκάματα και για τα κορίτσια…

Οι κοπέλες που πουλάνε το κορμί τους τα τελευταία χρόνια, έχουν αυξηθεί και έχει αλλάξει και η σύνθεσή τους. Η χώρα προέλευσης των κοριτσιών είναι κυρίως η Ρουμανία και η Μολδαβία, με τις Ελληνίδες να είναι μεν λιγότερες αλλά να παρουσιάζουν μεγάλη αύξηση.

Τα Σαββατοκύριακα ο αριθμός των εκδιδόμενων γυναικών είναι σχεδόν διπλάσιος από τις καθημερινές, ενώ παρατηρείται το φαινόμενο, γυναίκες να έρχονται στην Αθήνα μόνο για τη πελατεία του Σαββατοκύριακου.

Οι τιμές ξεκινάνε από 20 ευρώ για στοματικό, ενώ η επαφή στο αμάξι μπορεί να πέσει και στα 35-40 ευρώ. Όποιος θέλει την άνεση του ξενοδοχείου θα πρέπει να πληρώσει από 10 εώς 20 ευρώ παραπάνω. Οι τιμές προς τα κάτω μπορεί να πέσουν καθημερινές και τις πολύ πρωινές ώρες, αλλιώς υπάρχουν κανόνες ανάμεσα στα κορίτσια που απαγορεύεται να χαμηλώσουν την αμοιβή.

Το δίνουν στο πιάτο για 20€ – Νοικοκυρές υπεράνω υποψίας εκδίδονται μέρα νύχτα

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι η ζήτηση από πλευράς πελατών, για συνέρευση χωρίς προφύλαξη, την οποία μάλιστα πληρώνουν και αρκετά παραπάνω. Οι 8 στις 10 εκδιδόμενες δεν είναι δηλωμένες, άρα δεν ελέγχονται υγειονομικά όπως ορίζει ο νόμος, με τους ειδικούς να προειδοποιούν για βόμβα που θα εκραγεί τα επόμενα χρόνια.

Όσο περνάνε τα χρόνια αλλάζουν και οι παροχές. Και από εκεί που οι παλαιότερες θυμούνται πως δεν επιτρέπονταν ούτε φιλί στο στόμα, τώρα οι απαιτήσεις έχουν αυξηθεί. Η έλευση ξένων κοριτσιών στη πιάτσα άλλαξε τους κανόνες και πλέον ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος. Πολλές κοπέλες κάνουν ότι τους ζητηθεί, αρκεί να πληρώσει ο πελάτης, με την εμφάνιση νέων «βίτσιων», όπως χαστούκισμα του πελάτη, μαστίγωμα, το golden shower, που όπως δηλώνουν τα κορίτσια είναι νούμερο ένα σε ζήτηση, ενώ πολλοί ζητούν αντιστροφή των ρόλων και τη χρήση δονητών.


2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν είναι μόνο οικονομική η ανάγκη της νοικοκυράς, αν ήταν μόνο αυτό, υπάρχουν επαγγελματα αξιοπρέπεστατα και με μεγάλη ζήτηση. Το βασικό κίνητρο της Γυναίκας προς αρχαιότερο επαγγελμα είναι η κακοποίηση στο ίδιο το σπίτι, λεκτική, σωματική, ακόμα και αδιαφορία του συντρόφου της . Οι άνδρες τους που δεν κάνουν πια φυσιολογικό σεξ, κάποιοι δεν το κάνανε και πότε, έχουν μάθει η “αυτοεξυπηρετηση”, η είναι κρυφοί γκει. Κορίτσια, κυρίες παντρεμένες, μιλήστε επιτέλους

  2. Κορίτσια σπουδαστέ επαγγέλματα με ζήτηση στην αγορά εργασίας, νιώστε υπερήφανες για τους συζύγους και τις οικογένειες σας, δουλέψτε επαγγέλματα που δεν ντροπιαζουν την οικογένεια και τα παιδιά σας και θα δείτε ότι η αμοιβή που θα λάβετε από αυτό τόσο η οικονομική όσο και η ηθική δε θα σας απογοητεύσει. Βγείτε από το στερεότυπο σπιτι-οικογενεια-συζυγος-παιδια μόνο και με αυταπάρνηση και γενναιότητα κατακτήστε την αγορά εργασίας. ΜΠΟΡΕΙΤΕ

    ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ