Κύπρος: Φόνο εκ προμελέτης «βλέπουν» οι Αρχές για τον 40χρονο Έλληνα


Κύπρος: Διαστάσεις θρίλερ παίρνει η δολοφονία του 40χρονου Έλληνα που βρέθηκε νεκρός στον ακάλυπτο πολυκατοικίας

Άγνωστα παραμένουν τα ακριβή αίτια θανάτου του 40χρονου Αθανάσιου Κότσλη από την Ελλάδα, ο οποίος βρέθηκε νεκρός αργά το απόγευμα της Κυριακής στο πίσω μέρος της πολυκατοικίας όπου διαμένει στη Λευκωσία, αφού φαίνεται να έπεσε από ύψος. Στις 9.30 αναμένεται να διενεργηθεί η νενομισμένη νεκροτομή στη σορό του, για να ξεκαθαρίσουν και τα ακριβή αίτια θανάτου του.

Για την υπόθεση φόνου εκ προ μελέτης που διερευνά το ΤΑΕ Λευκωσίας συνελήφθη ο 38χρονος συγκάτοικός του από το Ιράν, καθώς σύμφωνα με μαρτυρία από την συμβία του θύματος, ο άτυχος Κότσλης, μετέβη να πάρει κάποια προσωπικά της αντικείμενα στον 3ο όροφο όπου διαμένουν μαζί με τον 40χρονο. Το θύμα φαίνεται να μην είχε κλειδιά και να χτυπούσε στον συγκάτοικό του, να του ανοίξει.

Τότε, σύμφωνα με την, Cyprus Times, η συμβία του άκουσε φωνές όπως είπε στην κατάθεσή της και στη συνέχεια εντοπίστηκε στο κενό το θύμα.

Ίδιες πηγές από την αστυνομία αναφέρουν ότι η μαρτυρία της γυναίκας ήταν καταλυτική, καθώς έκανε λόγο και για καυγά που προηγήθηκε μεταξύ του φερόμενου δράστη και του θύματος το προηγούμενο βράδυ για ασήμαντη αφορμή και διαφωνία που είχαν για την τηλεόραση.

Οι αρχές επικεντρώνονται στο τι μεσολάβησε όταν ο 40χρονος χτυπούσε την πόρτα για να πετύχει είσοδο στο διαμέρισμα, αφού φαίνεται να μην είχε κλειδιά, και στη συνέχεια βρέθηκε στο κενό.

Άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής το τι συνέβη την στιγμή που το θύμα μετέβη στον τρίτο όροφο και χτυπούσε του συγκάτοικού του για να εισέλθει στο διαμέρισμα.

Ο 38χρονος Ιρανός ο οποίος οδηγείται ενώπιον δικαστηρίου για να ζητηθεί η περαιτέρω κράτησή του, ανακρινόμενος προφορικά αρνείται τα πάντα και επιμένει ότι δεν έχει καμία σχέση με το θάνατο του Κότσλη.

Την υπόθεση συνεχίζει να διερευνά το ΤΑΕ Λευκωσίας.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ