Ρεάλ – Ολυμπιακός LIVE: “Μάχη” στη Μαδρίτη για την Euroleague


Μια από τις πιο δύσκολες εκτός έδρας… αποστολές του στην Euroleague έχει απόψε ο Ολυμπιακός.
Λίγα 24ωρα μετά τη δύσκολη νίκη απέναντι στην Μπασκόνια, στο ΣΕΦ, ο»ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν τη Ρεάλ στη Μαδρίτη.
Η ομάδα του Μπλατ θα προσπαθήσει να κάνει το 2×2 στην ισπανική… διαβολοβδομάδα της, χωρίς τον MVP της αυτή την περίοδο, Μιλουτίνοφ.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Ρεάλ για την 16η αγωνιστική της Euroleague και θέλει να επαναλάβει την περσινή του επιτυχία μέσα στη Μαδρίτη και να ολοκληρώσει άλλη μια… διαβολοβδομάδα κάνοντας το 2×2.

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά την δύσκολη και μεγάλη νίκη τους επί της Μπασκόνια καλούνται να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους στην Euroleague (αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός έχει ρεκόρ 11-6).

Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στην Ισπανία χωρίς τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος έμεινε στην Αθήνα, λόγω ίωσης. Ο Ντέιβιντ Μπλατ αναμένεται να καλύψει το κενό του Σέρβου παίκτη, με τους Λεντέι και Μπόγρη

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 14-3 και μόλις μία ήττα σε εννέα παιχνίδια στο «Wiznik Center».

Παρακολουθήστε LIVE από το NewsIt.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης

 

Αυτή θα είναι η 41η αναμέτρηση των δυο ομάδων. Στις προηγούμενες 40 μετρούν από 20 νίκες. Επί ισπανικού εδάφους, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει το προβάδισμα με 15 νίκες, έναντι τέσσερις του Ολυμπιακού. Στο ματς του πρώτου γύρου, οι “ερυθρόλευκοι” είχαν επικρατήσει με 88-83 στο ΣΕΦ.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Νταμίρ Γιαβόρ (Κροατία), Πιόρ Παστούσιακ (Πολωνία) και Μεντί Ντιαφαλά (Γαλλία).


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ