Μάθε πώς να εφαρμόζεις σωστά την κρέμα ματιών, για να δεις άμεσα αποτελέσματα


Η ενυδάτωση δεν σταματά στο πρόσωπο, είναι σημαντικό να εφαρμόζουμε ενυδατική κρέμα στο λαιμό και στο ντεκολτέ.

Και φυσικά δεν αμελούμε μία από τις πιο ευαίσθητες περιοχές του προσώπου, που απαιτούν περιποίηση με εξειδικευμένο προϊόν. Ο λόγος σαφώς για τα μάτια, όπου εμφανίζονται οι πρώτες ρυτίδες και αποτυπώνεται πάντα η κούραση των προηγούμενων ημερών, η έλλειψη νερού, η υπερκατανάλωση αλατιού ή και αλκοόλ.

Σαφώς υπάρχουν και γονιδιακοί λόγοι, για τους οποίους μπορεί να έχουμε έντονους μαύρους κύκλους ή σακούλες κάτω από τα μάτια, ωστόσο ένα μεγάλο ποσοστό οφείλεται στον τρόπο ζωής.
Για να αντιμετωπίσουμε τα ανεπιθύμητα συμπτώματα αυτής της περιοχής, όπου το δέρμα μας είναι ιδιαίτερο λεπτό επενδύουμε σε μία καλή κρέμα ματιών.

Πρωί, βράδυ μετά από ένα σχολαστικό καθαρισμό την εφαρμόζουμε, με συγκεκριμένες κινήσεις για να απολαμβάνουμε όλα τα οφέλη του προϊόντους, που έχουμε επενδύσει.

Χρησιμοποιούμε πάντα μικρή ποσότητα και ξεκινάμε να την εφαρμόζουμε κάτω από τα μάτια -όχι κοντά στα βλέφαρα, για να μην ερεθιστούμε- και συνεχίζουμε προς τα πάνω στο κόκκαλο εκεί που είναι τα φρύδια μας, ακολουθώντας τη φορά τους.

Με αυτό τον τρόπο βοηθάμε στην σωστή αιμάτωση της περιοχής. Δε στεγνώνουμε το προϊόν, αντιθέτως αφήνουμε την υγρασία να απορροφηθεί σταδιακά από την επιδερμίδα μας.

Για μία ακόμη φορά πρέπει να τονίσουμε πόσο σημαντικό είναι η περιοχή των ματιών αλλά και οπουδήποτε εφαρμόζουμε κάποιο ενυδατικό προϊόν, να είναι καθαρή. Επενδύουμε σε καθαριστικό ματιών και χρησιμοποιώντας διαφορετικά βαμβάκια για κάθε μάτι, κάνουμε κυκλικές κινήσεις μέχρι να αφαιρέσουμε και το παραμικρό ίχνος μακιγιάζ.

Όταν τα βαμβάκια είναι εντελώς καθαρά, τότε η περιοχή των ματιών έχει καθαρίσει εντελώς και μπορούμε να προχωρήσουμε με την κρέμα.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ