Φωτιά σε βυτιοφόρο στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου


Κλειστά είναι και τα δύο ρεύματα της Εθνικής οδού λόγω της φωτιάς στο βυτιοφόρο όχημα

Σε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της Αθηνών-Κορίνθου προχώρησε η Αστυνομία λόγω πυρκαγιάς που ξέσπασε σε βυτιοφόρο όχημα στο ύψος της Κακιάς Σκάλας στο ρεύμα προς Κόρινθο.

Ειδικότερα έχει διακοπεί η κυκλοφορία από το 42ο χιλιόμετρο στο ρεύμα προς Κόρινθο και από το 50,5ο χιλιόμετρο στο ρεύμα προς Αθήνα.

Επίσης, σε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων και στα δύο ρεύματα της παλαιάς εθνικής οδού Αθηνών-Κορίνθου προχώρησε πριν από λίγο η Αστυνομία. Συγκεκριμένα έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων από τον κόμβο των Μεγάρων έως τον κόμβο της Κινέττας και στα δύο ρεύματα.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Πυροσβεστική το βυτιοφόρο είναι έμφορτο με καύσιμα ενω ενισχύθηκαν οι δυνάμεις στο σημείο και πλέον για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν 27 πυροσβέστες με 9 οχήματα.

Το βυτιοφόρο όπως αναφέρει το MEGA, μεταφέρει 7,2 τόνους υγραέριο κίνησης. Οι φλόγες έπειτα από μια διαδικασία ψύξης φαίνεται ότι έχουν περιοριστεί.

Οχήματα έχουν ακινητοποιηθεί στα διόδια της Ελευσίνας με την Τροχαία να μην τους επιτρέπει τη διέλευση.

Παράλληλα, η Ολυμπία Οδός παρακαλεί τους οδηγούς που βρίσκονται στο δρόμο να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις της Τροχαίας και να επιδείξουν προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την περιοχή και εκείνους που δεν έχουν ξεκινήσει το ταξίδι τους ακόμα να το αναβάλουν προσωρινά μέχρι νεωτέρας.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ