Αυτοψία στα καμένα της Χασιάς: H στιγμή που η φωτιά περνάει στην Πάρνηθα – Εικόνες αποκάλυψης


Αυτοψία στα καμένα της Χασιάς: Η αρχή της καταστροφικής φωτιάς που κατακαίει αυτή την ώρα την Πάρνηθα – Εικόνες αποκάλυψης

Η καταστροφική φωτιά στη Χασιά ξεκίνησε για άλλη μια φορά από Ρομά. Είναι ξεκάθαρος εμπρησμός και το γεγονός ότι για άλλη μια φορά οι Ρομά βάζουν το “χεράκι” τους για μια τόσο μεγάλη καταστροφή, δεν πρέπει να μείνει ατιμώρητη.

Ηλικιωμένοι με κινητικά προβλήματα εγκλωβίστηκαν στα σπίτια τους, περιουσίες έγιναν στάχτη και εκατοντάδες στρέμματα καίγονται σε έναν από τους τελευταίους πνεύμονες της Αττικής.

Μια οικολογική καταστροφή που βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες ώρες σε μια από τις πιο άνισες μάχες, αν αναλογιστεί κάποιος πως τα αεροπλάνα δεν μπορούσαν να πετάξουν λόγω των ισχυρών ανέμων.

Το Policenews έκανε αυτοψία της Χασιάς και των Άνω Λιοσίων. Στο Πανόραμα των Άνω Λιοσίων, εντοπίσαμε μια κατοικία ολοσχερώς καμένη, ενώ και μια αίθουσα εκδηλώσεων δεν γλίτωσε από την καταστροφική μανία της πυρκαγιάς.

Το πρωί δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς θα αντικρίσουμε και αυτό εξαρτάται καθαρά από τον καιρό.

Δείτε τις εικόνες και τα βίντεο αποκάλυψης που κατέγραψε νωρίτερα το Policenews στα Άνω Λιόσια, την Χασιά και στο Μενίδι:


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ