Πώς θα επανέλθεις ομαλά στην πραγματικότητα μετά τις γιορτές


Μπορεί οι γιορτές να πέρασαν, όμως εσύ ακόμα δεν έχεις προσαρμοστεί στην καθημερινότητα.

Άλλωστε, είναι γεγονός ότι η επιστροφή στο γραφείο, τα meetings και τις υποχρεώσεις δεν είναι εύκολη υπόθεση για κανέναν. Παρόλα αυτά, μπορείς να κάνεις τη μετάβαση στη ρουτίνα λίγο πιο εύκολη και… διασκεδαστική! Συγκεντρώσαμε μερικές ιδέες για να περάσεις καλά τους πρώτους μήνες του χρόνου και να επανέλθεις ομαλά στη σκληρή πραγματικότητα.

Πες «ναι» στις βόλτες στη Φύση

Σίγουρα, η γυμναστική βρίσκεται στα resolutions των περισσότερων για τη νέα χρονιά. Για να μην μείνει απλώς στη λίστα σου, φρόντισε να τη «χωρέσεις» από τώρα στο πρόγραμμά σου. Άλλωστε, η άσκηση δεν χρειάζεται να είναι εξαντλητική. Αν δεν αντέχεις το τρέξιμο, απλώς πήγαινε για περπάτημα σε ένα κοντινό πάρκο. Αυτό δεν θα σε βοηθήσει μόνο να παραμείνεις σε φόρμα, αλλά και να τονώσεις τη διάθεσή σου. Και αυτό διότι με τη γυμναστική, απελευθερώνονται ενδορφίνες, που είναι γνωστές και ως οι ορμόνες της ευτυχίας!

m1

Μαγείρεψε για την παρέα

Δεν χρειάζεται να κάνεις υπερβολές. Σίγουρα το παράκανες με το φαγητό στα οικογενειακά τραπέζια. Αυτό όμως δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση πως πρέπει να ακολουθήσεις μία εξαντλητική δίαιτα. Προκειμένου να επανέλθεις και να χάσεις τα περιττά κιλά που μπορεί να πήρες στις γιορτές, χρειάζεσαι χρόνο και υπομονή. Ακολούθησε ένα ισορροπημένο διατροφικό πρόγραμμα και κάνε υγιεινές επιλογές.

Σκέψου «έξυπνα» και επίλεξε να βγεις έξω για ποτό και όχι για φαγητό. Έτσι, δεν θα μπεις σε πειρασμούς, ενώ θα διασκεδάσεις χωρίς στερήσεις. Επιπλέον, μια καλή ιδέα είναι να μαγειρέψεις ένα ελαφρύ γεύμα στο σπίτι και να καλέσεις φίλους που «συμπάσχουν» για να το απολαύσετε μαζί. Έτσι, θα περάσεις όμορφες στιγμές στο σπίτι.

m2

Οργάνωσε ένα Αfter Christmas Party

Και φυσικά, η διασκέδαση δεν χρειάζεται να είναι συνδεδεμένη με το φαγητό ή το ποτό. Υπάρχουν καλές εναλλακτικές που θα σου επιτρέψουν να περάσεις όμορφα με τους φίλους σου, όπου και αν βρίσκεστε. Τι ακριβώς σημαίνει αυτό; Ήδη γνωρίζεις τον μαγικό κόσμο του online καζίνο του Stoiximan.gr, στο οποίο μπορείς να διασκεδάσεις όπου και αν βρίσκεσαι, απλώς χρησιμοποιώντας το κινητό, τον υπολογιστή ή το tablet σου. Αυτό που μπορεί να μην ξέρεις, είναι ότι από τις 13 έως και τις 19 Ιανουαρίου, είναι διαθέσιμες εκπλήξεις και προσφορές που θα κάνουν το παιχνίδι σου ακόμα καλύτερο!

m3

Χαλάρωσε στο σινεμά

Ο κινηματογράφος είναι μία ιδανική επιλογή για να χαλαρώσεις, απολαμβάνοντας μία συναρπαστική ταινία στη μεγάλη οθόνη. Είναι μία καλή πρόταση για τις ημέρες που αισθάνεσαι κουρασμένος από το γραφείο, καθώς σε βοηθήσει να αποφορτιστείς και να ταξιδέψεις για λίγο σε έναν πιο εντυπωσιακό κόσμο, γεμάτο δράση. Εναλλακτικά, μπορείς πάντα να επιλέξεις άλλες πολιτιστικές δραστηριότητες, όπως να παρακολουθήσεις μία θεατρική παράσταση ή μία συναυλία με τους αγαπημένους σου καλλιτέχνες.

m4

Οργάνωσε μία εκδρομή

Αν ήδη κουράστηκες από την καθημερινότητα, δεν χρειάζεται να περιμένεις μέχρι τις επόμενες διακοπές. Τώρα, είναι η καλύτερη περίοδος για να οργανώσεις την επόμενή σου απόδραση, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Ακόμη και ένα διήμερο, αρκεί για να αλλάξεις παραστάσεις. Άλλωστε, τώρα είναι η καλύτερη περίοδος για μία εκδρομή, καθώς οι τιμές των καταλυμάτων είναι μειωμένες, ενώ μπορείς να βρεις φθηνά αεροπορικό εισιτήρια.

m5

Σε κάθε περίπτωση, δεν χρειάζεται να περιμένεις μέχρι την επόμενή σου περιπέτεια. Το 2019 είναι η καλύτερη αφορμή για να κάνεις την καθημερινότητά σου λίγο πιο συναρπαστική!

 


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ