Οίκος νυφικών διακοσμεί την βιτρίνα με αναπηρικό αμαξίδιο και ενθουσιάζει με την ιδέα του (pic)

Ο οίκος «The White Collection» που βρίσκεται στην Αγγλία μας ενθουσίασε με την ιδέα του να βάλει μια κούκλα με νυφικό να κάθεται σε ένα αναπηρικό αμαξίδιο στη βιτρίνα του καταστήματος.

Η Beth Wilson που κινείται με αναπηρικό αμαξίδιο έκανε την εν λόγω κίνηση του οίκου με μία φωτογραφία που ανέβασε στα social media της, λέγοντας ότι είναι η πρώτη φορά που βλέπει κάτι τέτοιο να συμβαίνει. Η φωτογραφία φυσικά έγινε αμέσως viral καθώς ταυτήστηκαν πολλές γυναίκες – τα σχόλια της εκατοντάδες και η Wilson χάρηκε που η συγκεκριμένη κίνηση ευαισθητοποίησε ακόμη περισσότερο τους συναθρώπους της.

Μάλιστα δήλωσε ότι: «Χρησιμοποιώ αναπηρικό αμαξίδιο εδώ και πέντε χρόνια περίπου. Νομίζω ότι τα περισσότερα άτομα με αναπηρία αντιμετωπίζουν δυσκολία όταν βγαίνουν από το σπίτι, το γνωρίζω γιατί το βιώνω σχεδόν κάθε φορά που χρειάζεται να πάω κάπου. Ο κόσμος δεν έχει «σχεδιαστεί» για εμάς. Αυτή είναι η πρώτη φορά που βλέπω αναπηρικό αμαξίδιο σε ένα τέτοιο κατάστημα και πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενη που κάποιος μας υπολογίζει. Η απήχηση που είχε στο Twitter η φωτογραφία, δείχνει ότι αυτό σημαίνει πολλά και για άλλους ανθρώπους».

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here