Θοδωρής Μαραντίνης: «Κάνω τέσσερα χρόνια ψυχοθεραπεία»


Μια εξομολόγηση καρδιάς!

Μέσα από πρόσφατη συνέντευξη του ο Θοδωρής Μαραντίνης αποκάλυψε το λόγο για τον οποίο σε ηλικία 36 ετών απευθύνθηκε σε ειδικό, κάνοντας ψυχοθεραπεία.

«Λόγω της δουλειάς και με τη σχέση με τη Σίσσυ να είναι φρέσκια τότε, είχαν στραφεί πάνω μου τα φώτα της δημοσιότητας. Ήταν πολύ απότομο, οπότε η υπερβολή αυτή μου δημιούργησε μια φοβία. Είχα όμως δίπλα μου τη Σίσσυ, που είχε περάσει ήδη από αυτό, να μου εξηγεί πώς χειρίζεσαι τέτοιες καταστάσεις, τους κανόνες του παιχνιδιού, και έτσι τα κατάφερα.

Φυσικά, η καριέρα συνεχίζεται σε αυτούς τους ρυθμούς, με τα πάνω και τα κάτω, με υποχρεώσεις και απαιτήσεις που αυξάνονται, με δημιουργία οικογένειας και τον ερχομό παιδιών. Έτσι, η διατήρηση των ισορροπιών δυσκολεύει. Στα 36 μου απευθύνθηκα σε ειδικό. Κάνω τέσσερα χρόνια ψυχοθεραπεία, έχω κάνει επίσης αρκετά σεμινάρια αυτογνωσίας και ανάλυσης προσωπικότητας. Θεωρώ πως, επειδή είναι σύνηθες να έρχεται κανείς αντιμέτωπος με το εσωτερικό του κομμάτι, είναι καλό να τα βρίσκει μαζί του», εξομολογήθηκε ο ίδιος στο περιοδικό People.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ