Ανταλλαγή συντρόφων – Τι γίνεται μετά; Αληθινή ιστορία ζευγαριού


Αληθινή ιστορία ζευγαριού: Το σαββατοκύριακο της ηδονής. Αναπάντεχες απολαύσεις προκύπτουν στη ζωή, ειδικά των openminded

Πόσο ταιριάζουν σε όλους, πως διαχειρίζεται ο καθένας το after και τι συνέπειες υπάρχουν;

Η ιστορία του Γιάννη και της Σοφίας

Αποφασίσαμε μαζί με τη σύζυγό μου να πάμε ένα σαββατοκύριακο να μείνουμε σε ένα ξενοδοχείο για ξεκούραση.

Αφού φτάσαμε και κάναμε check in, κατεβήκαμε στην καφετέρια του ξενοδοχείου να πιούμε έναν καφέ και να περάσει λίγο η ώρα μέχρι το δείπνο.

Εκεί που καθόμασταν, είδαμε μια παλιά μας φίλη, πρώην μοντέλο, σε ένα άλλο τραπέζι, λίγο πιο κάτω από εμάς.

Πολύ ωραία κοπέλα, με ύψος 1.80, όπως και ο φίλος της, επίσης μοντέλο, αφρικανικής καταγωγής (καταλαβαίνεις), με τον οποίο ήταν μαζί.

Αφού χαιρετηθήκαμε, μάς κάλεσαν στο τραπέζι τους και μιλούσαμε για διάφορα θέματα για το επάγγελμά τους και διάφορα άλλα.

Μεταξύ άλλων τους είπαμε ότι ήμασταν στο ξενοδοχείο για διήμερο και θα μέναμε μέχρι την Κυριακή το απόγευμα. Όταν άκουσαν ότι θα μέναμε εκεί το βράδυ, μάς ρώτησαν αν ήμασταν οκ να κλείσουν κι αυτοί δωμάτιο, εάν υπήρχε, και να περνούσαμε το διήμερο παρέα.

Εννοείται πως είπαμε ναι, οπότε και βρήκαν δωμάτιο και κανόνισαν να μείνουν κι αυτοί στο ξενοδοχείο. Ως εδώ όλα καλά!

Λίγη ώρα μετά βρεθήκαμε στο δείπνο και μετά το φαγητό στο piano bar του ξενοδοχείου για ποτό. Κοντά στα μεσάνυχτα είπαμε με τη γυναίκα μου να επιστρέψουμε στο δωμάτιο και τότε η φίλη μας, εκεί που τους καληνυχτίζαμε, γύρισε και φίλησε τη γυναίκα μου στο στόμα.

Μείναμε άναυδοι και οι δύο που της ρίχτηκε τόσο απροκάλυπτα και χωρίς κανένα ενδοιασμό.

Ομολογώ πως παρά το αρχικό σοκ, μου άρεσε αυτό που είχα μόλις δει, αλλά ήμουν πολύ διστακτικός να το εκφράσω. Μετά το φιλί και το αρχικό μούδιασμα, μάς κάλεσαν στο δωμάτιό τους.

Δεν έχει τον Θεό της: «Την μέρα του γάμου το έκανα με τον κολλητό του άντρα μου και κουμπάρο μας»

Ρώτησα τη γυναίκα μου εάν θα ήθελε να συνεχίσουμε αυτήν την περιπέτεια και χωρίς να το καταλάβουμε βρεθήκαμε και οι τέσσερις γυμνοί πάνω σε διπλό κρεβάτι.

Περιττό να αναφέρω πως ο σύντροφος της φίλης μας ήταν ιδιαίτερα προσοντούχος. Τα όσα έγιναν μετά δεν περιγράφονται. Ήταν απολαυστικό και για τους δύο μας, αφού ήταν η πρώτη φορά που το κάναμε με ένα άλλο ζευγάρι.

Κατά τις πρωινές ώρες που είχαμε πλέον εξαντληθεί, επιστρέψαμε στο δωμάτιό μας και το συζητήσαμε με τη γυναίκα μου. Δεν ήμασταν σίγουροι πως αυτό που μόλις είχαμε ζήσει ήταν αληθινό ή απλώς σενάριο ροζ ταινίας.

Το επόμενο πρωί, στο πρωινό, συναντήσαμε ξανά το φιλικό μας ζευγάρι και μας πρότειναν να ξανασυναντηθούμε για να επαναλάβουμε όσα έγιναν το προηγούμενο βράδυ.

Και ρωτώ. Είναι σωστό αυτό που κάναμε με τη σύζυγό μου ή θα χαλάσουμε τον γάμο μας;


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ