Χριστίνα Αλούπη: Αποφάσισε με τον σύζυγό της να επιστρέψουν οριστικά στην Ελλάδα

12/01/2019 17:59

Η Χριστίνα Αλούπη, η οποία πριν από λίγες ημέρες έφερε στον κόσμο της το πρώτο της παιδί και έχει κλείσει µια δεκαετία στη µακρινή Αµερική, πλέον έχει αποφασίσει µε τον σύζυγό της να επιστρέψει µόνιµα στην Ελλάδα.

 «Μπορεί να επιστρέψουµε και µέσα στον επόµενο χρόνο, αν γίνει κάτι που περιµένει, σχετικό µε τα επαγγελµατικά του, ο σύζυγός µου! Αλλιώς πιστεύω ότι σε δύο χρόνια από τώρα, τρία το πολύ», λέει στη Realnews προσθέτοντας πως της λείπει πολύ η οικογένειά της στην Ελλάδα. «Τώρα που έχω δική µου οικογένεια, µου λείπουν ακόµα περισσότερο οι δικοί µου στην Ελλάδα. ∆εν θέλω να µεγαλώσουν τα παιδιά µου µακριά τους. Μου λείπει επίσης το ελληνικό φαγητό, οι φυσικές οµορφιές της χώρας µας, οι φίλοι µου…».

Κλείνοντας, η ίδια δίνει τις δικές της ευχές για το 2019 που μόλις ήρθε: «Πέρα από υγεία, εύχοµαι να µάθουµε όλοι µας να εκτιµάµε λίγο περισσότερο αυτά που έχουµε και να σταµατήσουµε να επικεντρωνόµαστε τόσο σε αυτά που δεν έχουµε! Καλή µας χρονιά!».

Χριστίνα Αλούπη: Αποφάσισε με τον σύζυγό της να επιστρέψουν οριστικά στην Ελλάδα

Χριστίνα Αλούπη: Αποφάσισε με τον σύζυγό της να επιστρέψουν οριστικά στην Ελλάδα

Πηγή: www.gossip-tv.grΣΧΟΛΙΑ

Ο παρών ιστότοπος δεν είναι υπεύθυνος για τα σχόλια των αναγνωστών

Μπορείτε να εγγραφείτε στην παρακολούθηση των σχολίων και των ανανεώσεων του άρθρου από το σύνδεσμο στο τέλος της ανάρτησης

1 comment

  1. Giannis

    Θεέ μου ευχαριστώ που με αξίωσες να δω την Χριστίνα Αλουπη να επιστρέφει στην Ελλάδα. Τώρα ολοκληρώθηκα σαν άνθρωπος.
    Ρε δεν πάτε στο διάολο, ζώα, που γράφετε ότι μαλάκια σας κατεβεί.
    Ηλίθιοι, νομίζετε ότι πρέπει να ανοίγουμε μια ιστοσελίδα και να διαβάζουμε τίτλους για τις γελοιότητες που απασχολούν μόνο όσους έχουν μυαλό αμοιβάδας?