O νεαρός Andrew με σύνδρομο Down μαγεύει τον πλανήτη με τον χορό του (vid)


Κι όμως, αυτά τα διαφορετικά παιδιά μπορούν να προσφέρουν τις μεγαλύτερες συγκινήσεις. Μπορούν να αγγίξουν τις πιο ευαίσθητες χορδές της ψυχής σου και να σε κάνουν να νιώσεις την πραγματική αξία του να ζεις.

Ένας νεαρός από τη Βρετανία, ο 21χρονος Andrew Self, μάγεψε με την χορογραφία του τους κριτές του talent show “The Greatest dancer”. Έγινε, μάλιστα, το πρώτο viral του 2019 χάρη στον απίστευτο χορό του! Η πραγματική αξία, όμως, της πράξης του αυτής είναι αλλού. Τόσο ο ίδιος όσο και η μητέρα του μπόρεσαν να ξεπεράσουν τον εαυτό τους και το “πρόβλημα” που ενδεχομένως υπάρχει. Εκτέθηκαν, αλλά μέσα από αυτή τους την έκθεση κατόρθωσαν να γίνουν πρότυπα και έμπνευση ζωής για εκατοντάδες άλλους ανθρώπους στον κόσμο. Επειδή ο Andrew γεννήθηκε με σύνδρομο Down, γεγονός που δεν τον εμπόδισε ποτέ να ασχοληθεί με την μεγάλη του αγάπη, που δεν είναι άλλη από τον χορό.

Ο Andrew κατάφερε να κάνει τους παρευρισκόμενους στο στούντιο να δακρύσουν και να χειροκροτούν όρθιοι, χάρη στο πάθος και την ένταση που έδειξε επί σκηνής.

Στο στούντιο μαζί του ήταν η μητέρα του, η οποία εξήγησε ότι ο γιος της συνήθιζε από μικρός να «αντιγράφει» χορογραφίες που έβλεπε στην τηλεόραση ή σε μουσικά video. «Ήταν κάτι που τον έκανε πολύ ευτυχισμένο», είπε συγκεκριμένα.

Το video με την χορογραφία του νεαρού Andrew πάνω στο τραγούδι “Can’t stop the feeling” του Justin Timberlake έχει ήδη 22 εκατομμύρια θεάσεις στο Youtube σε μία μόλις εβδομάδα κυκλοφορίας του.



ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ