Τα OnePlus του 2019 θα υποστηρίζουν δυνατότητες ασύρματης φόρτισης;


Όπως ίσως γνωρίζετε, η OnePlus και η Oppo ανήκουν στην ίδια μητρική εταιρεία και πολλές φορές αυτό που κάνει η μια εταιρία το ακολουθεί η άλλη. Το γεγονός ότι η Oppo προσχώρησε στο Wireless Power Consortium, δίνει ελπίδες στους φίλους της OnePlus ότι ήρθε η ώρα να υποστηρίξει την ασύρματη φόρτιση στην επόμενη συσκευή της.

Παρόλο που το OnePlus 6T είναι εξοπλισμένο με γυάλινη πλάτη, η οποία απαιτείται για ασύρματη φόρτιση, το τηλέφωνο δεν προσφέρει αυτό το χαρακτηριστικό. Στην πραγματικότητα, κανένα μοντέλο OnePlus δεν είναι διαθέσιμο με δυνατότητες ασύρματης φόρτισης. Ενώ το OnePlus 6 παρουσίασε επίσης γυάλινη πλάτη, ένας υπάλληλος της εταιρείας είπε ότι ο κατασκευαστής δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να προσθέσει ασύρματη φόρτιση. “Δεν πρόκειται να προσθέσουμε ένα χαρακτηριστικό μόνο για χάρη του”, πρόσθεσε.

Το OnePlus ενδέχεται να μην αισθάνεται την ανάγκη να προσθέσει ασύρματη φόρτιση λόγω της τεχνολογίας γρήγορης φόρτισης που ήδη υποστηρίζει. Σε δοκιμές, το τηλέφωνο χρειαζόταν μόνο 85 λεπτά για να φορτίσει πλήρως από το 0% στο 100%. Επίσης κατέχει μία από τις μεγαλύτερες σε διάρκεια μπαταρία, (9 ώρες και 52 λεπτά). Με την ασύρματη φόρτιση Qi, οι χρήστες τοποθετούν τη συμβατή συσκευή τους σε μια βάση φόρτισης. και η μπαταρία φορτίζει, χρησιμοποιώντας ηλεκτρομαγνητική τεχνολογία. Το πρότυπο Qi υποστηρίζεται από το Wireless Power Consortium, το οποίο διαθέτει πλέον 656 εταιρείες-μέλη.

Η OnePlus αναμένεται να παρουσιάσει μία συσκευή 5G την ερχόμενη άνοιξη με έναν νέο σχεδιασμό, χωρίς ακόμη να έχουν διαρρεύσει λεπτομέρειες. Ο διευθύνων σύμβουλος Pete Lau είπε ότι αυτή η συσκευή θα λανσαριστεί πριν από το τέλος Μαΐου. Περιμένουμε επίσης να δούμε το OnePlus 7 που θα κυκλοφορήσει περίπου την ίδια περίοδο. Τον περασμένο μήνα, κυκλοφόρησε μια φωτογραφία του Peter Lau που κρατάει ένα πρωτότυπο που θα μπορούσε να είναι το OnePlus 7.

Οποιοδήποτε τηλέφωνο από αυτά ή και τα δύο θα μπορούσαν πάντως να εξοπλιστούν με τη δυνατότητα ασύρματης φόρτισης.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ