Συγκλονίζει μιλώντας για τον άρρωστο αδελφό της: «Έχει φτάσει σε σημείο χωρίς γυρισμό!»


Δύσκολες ώρες διανύει Ελληνίδα εστεμμένη και μετέπειτα ηθοποιός η οποία φροντίζει τον άρρωστο αδελφό της… 

Ο λόγος για τη Μις Υφήλιος 1964 Κορίνα Τσοπέη η οποία τονίζει: «Τον γολγοθά που περνάω τώρα με τον Βασίλη τον έχω περάσει και με τον μπαμπά μου, αλλά και με τον άντρα μου. Είναι σαν να βλέπω το ίδιο δράμα σε επανάληψη» λέει με πόνο ψυχής στην Espresso από το Μπέβερλι Χιλς όπου βρίσκεται, λόγω ενός φιλανθρωπικού γκαλά, και πρώτη φορά μιλά δημόσια για την κατάσταση της υγείας του. Η ίδια συνεχίζει λέγοντας: «Δυστυχώς ο Βασίλης έχει φτάσει σε ένα σημείο χωρίς γυρισμό. Και αυτό που με κάνει να κλαίω νύχτα μέρα είναι ότι πονάει σε όλο του το σώμα… Από το καλοκαίρι που είχα ξανάρθει και βρεθήκαμε κατάλαβα ότι ήταν πολύ άσχημα τα πράγματα. Δεν περίμενα όμως ότι θα τον δω σε τόσο προχωρημένη κατάσταση. Ο ίδιος έχει καταλάβει τα πάντα και αυτό είναι ακόμα πιο άσχημο για την ψυχολογία του. Τις μέρες που έμεινα κοντά του τσακωνόμασταν να πιει λίγο νεράκι, μια γουλιά χυμό» λέει και ξεσπάει σε κλάματα.

Η αγάπη των τριών αδελφών είναι πολύ μεγάλη, πάντα ήταν, και αυτό αποτυπώνεται σε όλες τις συνεντεύξεις που δίνει η Μις Υφήλιος 1964, όπου αναφέρεται στο γεγονός ότι η απόσταση δεν μπόρεσε ποτέ να τους χωρίσει.

Προσπαθεί να αρθρώσει κάποιες σκόρπιες λέξεις, που με μεγάλη δυσκολία βγαίνουν από το στόμα της. «Ηρθα να περάσω τα τελευταία Χριστούγεννα μαζί του» λέει και σταματάει πάλι τη συζήτηση και ξεσπά σε λυγμούς. Με την ευγένεια που τη διακρίνει, μας ζητάει συγγνώμη. «Τα έχω ξαναπεράσει και με τον μπαμπά μου και με τον σύζυγό μου και με πονάει πολύ αυτό το θέμα του καρκίνου» ψιθυρίζει από την άλλη άκρη του Ατλαντικού. Η ίδια τονίζει: «Κανείς δεν ξέρει το τέλος του καθενός μας και αυτό μου δίνει κουράγιο, ότι μπορεί να ζήσει. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, άλλωστε» μονολογεί και συνεχίζει: «Θα ήθελα να ζητήσω από την ανώτερη δύναμη που υπάρχει εκεί πάνω -αν με ακούει- να του δώσει παράταση ζωής».

 

Συγκλονίζει μιλώντας για τον άρρωστο αδελφό της: «Έχει φτάσει σε σημείο χωρίς γυρισμό!»

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ