Ξαφνικός χωρισμός για Ελληνίδα ηθοποιό και γνωστό σκηνοθέτη!

Δοκίμασαν να είναι μαζί για έναν χρόνο όμως τελικά αποφάσισαν να δώσουν τέλος στη σχέση τους. 

Ο λόγος για την κόρη του αξέχαστου Γιάννη Γκιωνάκη, την  Πωλίνα Γκιωνάκη η οποία χώρισε από τον σύντροφό της, τον σκηνοθέτη Γιάννη Βαμβακά, με τον οποίο εδώ κι έναν χρόνο διατηρούσε προσωπική αλλά και επαγγελματική σχέση.

Ωστόσο, οι δυο τους, σύμφωνα με την Espresso, παρέμειναν συνεργάτες, τουλάχιστον για την καινούργια θεατρική δουλειά της ηθοποιού, που σκηνοθέτησε ο πρώην σύντροφός της. Η παράσταση έχει τίτλο «Ονομάζομαι… άγνωστη» και ανεβαίνει στις 25 Ιανουαρίου στο θέατρο Αλκμήνη.

«Ημασταν έναν χρόνο μαζί και χωρίσαμε φιλικά, όχι γιατί μπήκε στη μέση τρίτο πρόσωπο, αλλά λόγω του ότι δεν ταιριάζουμε ως χαρακτήρες. Παραμένουμε συνεργάτες με καλή και -γιατί όχι;- φιλική διάθεση» δήλωσε η κόρη του αείμνηστου κωμικού ηθοποιού, η οποία αυτές τις μέρες ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη νέα της παράσταση, που, όπως και οι τελευταίες θεατρικές δουλειές της, φέρει την υπογραφή της στο κείμενο.

Αυτή τη φορά το έργο της δεν είναι μονόλογος, καθώς στη σκηνή θα βρίσκεται και η Κρινιώ Νικολάου, η οποία θα παίζει πιάνο και θα συμμετέχει στα δρώμενα ως αφηγήτρια. Οσο για το θέμα του; Η δημιουργός μάς αποκαλύπτει ότι αναφέρεται στις ανθρώπινες σχέσεις, με ιδιαίτερη έμφαση στην προδοσία.

Ξαφνικός χωρισμός για Ελληνίδα ηθοποιό και γνωστό σκηνοθέτη!

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here