ΟΦΗ – Πανιώνιος: Η νέα “απώλεια” έφερε… γιούχα


Για ένα ακόμα παιχνίδι του στη Superleague ο ΟΦΗ δέχθηκε γκολ στα τελευταία λεπτά. Οι Κρητικοί δεν μπόρεσαν να επικρατήσουν του Πανιωνίου μέσα στο “Γεντί Κουλέ”, δεχόμενοι την ισοφάριση (1-1) στο 80″. Έντονες αποδοκιμασίες αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης από την εξέδρα.

Ο ΟΦΗ “κυνήγησε” με… πάθος τη νίκη, προκειμένου να “ξεκολλήσει” από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, αλλά ο Πανιώνιος κατάφερε να φύγει από το “Γεντί Κουλέ” με το βαθμό της ισοπαλίας (1-1).

Ο ΟΦΗ ήθελε διακαώς τη νίκη κόντρα στον Πανιώνιο, έχοντας πάρει το τρίποντο στη Superleague μόνο στις αναμετρήσεις που έδωσε με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό και στο 8′ έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Ο Πλατέλλας έκανε το σουτ στην κίνηση με το δεξί και έστειλε την μπάλα να περάσει δίπλα από το δεξί δοκάρι του Κότνικ.

Πέρα από κάποιες… αναλαμπές του Πανιωνίου, οι Κρητικοί είχαν το πάνω χέρι και κατάφεραν να κάνουν ανοίξουν το σκορ στο 27′. Ο Κουτσιανικούλης έκανε το γύρισμα από αριστερά στο ύψος του πέναλτι, ο Σταυρόπουλος γλίστρησε και ο Πλατέλλας εκμεταλλεύθηκε την ευκαιρία και πλάσαρε εύστοχα τον Κότνικ για το 1-0.

ΟΦΗ: Συγκλονιστικό πανό! “Κάποια στιγμή θα είναι μόνο ένα ζώδιο. Ρενάτα είσαι δύναμη”

Ο Πανιώνιος έδειξε ένα βελτιωμένο πρόσωπο στην επανάληψη, χωρίς όμως ο ΟΦΗ να περιοριστεί σε παθητικό ρόλο, αν και έδειξε νευρικότητα στις κινήσεις του. Οι “κυανέρυθροι” είδαν στο 70′ τον Κότνικ να διώχνει τη σέντρα του Ντίνα -που κόντραρε- και στο 80′ κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα. Ο Παπαγεωργίου έβγαλε τη σέντρα από δεξιά και ο Καμαρά έκανε το 1-1 με καρφωτή κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής.

Ο Πανιώνιος θα μπορούσε να είχε φύγει με τη νίκη από το “Γεντί Κουλέ”, αλλά στο 90′ ο Ντομίνγκες -πήρε ανενόχλητος την κεφαλιά μετά από κόρνερ- έστειλε την μπάλα μόλις άουτ. Το φινάλε βρήκε τους οργανωμένους οπαδούς του ΟΦΗ να ξεσπούν σε αποδοκιμασίες!


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ