Απίστευτη ιστορία για γέλια και για κλάματα: “Κάνει σαν ασθενοφόρο στο κρεβάτι”


“Κάνει σαν ασθενοφόρο στο κρεβάτι”: Παιδιά είμαι σε απελπισία, τραύμα ανοιχτό, θα με κάνει να μην ξαναπάω με γυναίκα… Και αρχίζω απ’ την αρχή

Την γνώρισα στο Tinder πριν κανέναν μήνα. Και οι δυο από την αρχή ήμασταν ξεκάθαροι: όχι σχέση, μόνο κρεβάτι.

Ως εδώ όλα καλά και πολύ ζωηρά. Την πρώτη φορά βρεθήκαμε σε ουδέτερο μέρος και έκλεισα ένα δωμάτιο ξενοδοχείου για να νιώθει πιο άνετα και ασφαλής.

Η φάση πήγαινε καλά ώσπου ξεκίνησε να φωνάζει, να αλυχτάει, να τσιρίζει.

Μιλάω για όχι εκείνο το ωραίο το καυτό, το ερεθιστικό. Τσιρίδες λες και την σφάζουν. Προσπαθούσα ο έρημος να κάνω τη δουλειά μου, αλλά δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ. Πάω να της κλείσω το στόμα μπας και σιωπήσει, άντεξε 2 λεπτά, μετά με ανάγκασε να το βγάλω και άρχισε να φωνάζει πάλι.

ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ VIRAL ΘΕΜΑΤΑ ΕΔΩ

Ευτυχώς που το ξενοδοχείο δεν είχε κόσμο, αλλιώς θα μας έβγαζαν στα νέα. Όπως και να έχει, τελείωσε κουτσά στραβά το μαρτύριο, ντυθήκαμε και φύγαμε. Καμιά βδομάδα μετά, μου ζήτησε να ξαναβρεθούμε.

Δεν ήμουν σε τόσο καλή φάση, ήθελα να φακάρω και να ξεδώσω. Λέω θα πάω κι ας μου βγει και σε κακό. Και έτσι έγινε.

Πάλι αρχίσαμε καλά, και πάλι λίγο μετά τη διείσδυση άρχισε τα βογγητά. Δοκίμασα να αλλάξω στάση, να τη φιλώ μπας και σταματήσει, να της ξανακλείσω το στόμα με διάφορα –τάχα για πιο κίνκι καταστάσεις. Τίποτε, η τρελή, κάνει σαν ασθενοφόρο στο κρεβάτι.

Σάλος στην Πάτρα: Η γνωριμία της μέλλουσας νύφης έκρυβε εκπλήξεις – Ο πεθερός δεν την έβλεπε για πρώτη φορά…

Προχτές μου ξαναέστειλε μήνυμα πως θέλει να βρεθούμε. Με το που το είδα μου’ πεσε, αλλά νομίζω πως αν πάω και αρχίσει να φωνάζει πάλι, δεν θα μου ξαναζωντανέψει ποτέ εκεί κάτω.

Και σκέφτομαι τώρα εγώ, να της μιλήσω και να της πω να σταματήσει τις φωνές ή να της ρίξω άκυρο;


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ