Δέσποινα Μοίρου: Έλαμψε στα βραβεία «Golden Globes» (pics)


Τα Golden Globes Awards είχαν την τιμητική τους, την εβδομάδα που μας πέρασε, και πλήθος διάσημων ηθοποιών και συντελεστών της Μέκκα του Κινηματογράφου στο Χόλιγουντ, έδωσαν το «παρών» τους, μεταξύ τους και η δική μας, Δέσποινα Μοίρου. 

Η Ελληνίδα ηθοποιός, που έχει κατακτήσει για τα καλά το Χόλιγουντ, ούσα η μόνη Ελληνίδα, που διαπρέπει εκεί με πολλές ταινίες της, που παίζουν στους κινηματογράφους, στο Amazon, και τώρα και στο Netflix, έχει καταφέρει να μας κάνει παγκόσμια υπερήφανους, αφού η δύσκολη κινηματογραφική αμερικανική βιομηχανία, της άνοιξε διάπλατα τις πόρτες της, γοητευμένη από το σπουδαίο ταλέντο της, το μεσογειακό της ταπεραμέντο, το χιούμορ της και την εξωτική ομορφιά της.

Έτσι τα τελευταία χρόνια, κάνοντας μεγάλη καριέρα στην Αμερική, καλείται και παρευρίσκεται στους μεγαλύτερους θεσμούς βραβείων, όπως τα Emmy, τα Oscars, αλλά και τα Golden Globes.

H ίδια, πριν από λίγες μέρες, έλαμψε στο κόκκινο χαλί, επιλέγοντας μία δημιουργία του φίλου της Roberto Cavalli, τράβηξε πάνω της όλα τα φλας, ενώ είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τους διάσημους φίλους της, που κέρδισαν βραβεία, όπως ο Αλφόνσο Γκούαρον, που κέρδισε το καλύτερο βραβείο σκηνοθέτη, για την ταινία «Roma»,  αλλά και τον κολλητή της, Ράμι Μάλεκ, που κέρδισε τη Χρυσή Σφαίρα «καλύτερου ηθοποιού», για την ερμηνεία του, ως Φρέντι Μέρκιουρι στην ταινία «Bohemian Rhapsody», για τον οποίο έχει βάλει στοίχημα , ότι θα κερδίσει και Oscar.

H Δέσποινα Μοίρου δεν κλήθηκε τυχαία στα Golden Globes, αφού η δημοτικότητά της στην Αμερική έχει ανέβει πολύ. Πριν από λίγο καιρό, επιλέχθηκε από την «Αμερικανική αγορά Κινηματογράφου», να γίνει το πρόσωπο της παγκόσμιας διαφημιστικής τους καμπάνιας.

Η αρχή της καριέρας της, έγινε πριν από χρόνια, όταν ο Αλ Πατσίνο, την επέλεξε μεταξύ πολλών χιλιάδων ηθοποιών, για να τη δεχτεί στην σχολή του. Έκτοτε, έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές ταινίες, ενώ μόνο το 2017 και το 2018, έκλεισε 8 ταινίες,  όπου πρωταγωνιστούν μεγάλα ονόματα, όπως η Faye Dunaway, ο Michael Madsen, Daryl Hannah, Renee Taylor,Laine Kazan, Joseph Boglona, David Carradine( Kill Bill), Ralf Moeller (Gladiator ),και πολλοί άλλοι! Επίσης πρωταγωνίστησε στη δραματική σειρά «The mother»s sacrifice», που προβλήθηκε σε ένα από τα μεγαλύτερα κανάλια της Αμερικής, το Lifetime, ενώ το καλοκαίρι πρωταγωνίστησε σε σειρά του Amazon, που βρέθηκε μία ανάσα πριν τα Emmy, ενώ στη νέα της ταινία με τίτλο «The Light Touch», που θα μας συστηθεί ως η αστυνομικός Τζίνα, της οποίας τα γυρίσματα έγιναν στην Αθήνα, συμπρωταγωνιστεί με την κόρη του Peter Bogdanovich, Antonia Βogdanovich!

Παράλληλα εμφανίζεται στα μεγαλύτερα κλαμπ της Αμερικής, δίνοντας stand up comedy shows, με τις μετοχές της στο θέατρο να έχουν ανέβει, μετά και την βράβευσή της πέρσι, ως η καλύτερη stand up comedy ηθοποιός. Την περίοδο των Χριστουγέννων, έλαβε το βραβείο του καλύτερου πρωτότυπου σεναρίου για αμερικανική ταινία μεγάλου μήκους, ενώ το 2012, είχε βραβευτεί με το «Excellence in Innovation», από το U.S Congress στην Ουάσινγκτον, για το λόγο της όσον αφορά τις γυναίκες και την ισότητα με τη βραβείο Φέτος επίσης πήρε και το πτυχίο της στη σκηνοθεσία, κάνοντας διατριβή και σπουδές πάνω στις ταινίες του Charlie Chaplin και του Woody Allen καθώς και ένα πτυχίο στην αστρονομία.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την εμφάνισή της στη μεγάλη βραδιά απονομής… 

Δέσποινα Μοίρου: Έλαμψε στα βραβεία «Golden Globes»

Δέσποινα Μοίρου: Έλαμψε στα βραβεία «Golden Globes»

Δέσποινα Μοίρου: Έλαμψε στα βραβεία «Golden Globes»

Δέσποινα Μοίρου: Έλαμψε στα βραβεία «Golden Globes»

Δέσποινα Μοίρου: Έλαμψε στα βραβεία «Golden Globes»

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ