Αθανάσιος Τσόκας: “Παραιτηθείτε κ. Πρόεδρε της ελληνικής Δημοκρατίας”


Εάν διαθέτετε το πραγματικό ανάστημα ενός άξιου Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, παραιτηθείτε ΕΔΩ και ΤΩΡΑ, πριν η προδοτική συμφωνία των Πρεσπών, περάσει το κατώφλι της Ελληνικής Βουλής!

Δεν είναι δυνατόν ένας πραγματικός Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας να υπογράψει μια τέτοια ανθελληνική συμφωνία, που

1) αναγνωρίζει τους Σκοπιανούς ως Βορειομακεδόνες

2) αναγνωρίζει το προφορικό Βουλγαρικό ιδίωμα που μιλούσαν οι Σλάβοι, ως “Μακεδονική γλώσσα” και

3) αναγνωρίζει στους Σκοπιανούς “Μακεδονική Ιθαγένεια”. Εάν αποδεχθείτε να περάσει μια τέτοια προδοτική συμφωνία και ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ, θα γραφείτε ως Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας με μαύρα γράμματα, στην Ιστορία του Έθνους μας!!!

Με εκτίμηση
Αθανάσιος Τσόκας
Μαθηματικός – Ερευνητής


3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ειναι ΣΤΡΑΒΟΣ ΚΟΥΦΟΣ και γλυφει ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ δεν ξερει οτι υπαρχουν Σπιτια με 5 μησθους και αλλα με κανενα δεν βλεπει τους ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ της ΕΡΤ που ειναι ΑΜΟΡΦΩΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΑΚΑΘΑΡΤΑ ΔΟΧΕΙΑ του βρωμερου ΤΣΙΠΡΑ Ο προεδρος δεν ξερει οτι οι ΑΝΕΡΓΟΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΠΙΔΟΜΑ ΚΑ ΟΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ Πεθαινουν στα ραντζα νοσοκομειων ειναι ΑΠΩΝ

  2. Εχω κρατήσει φωτογραφίες από την τηλεόραση το 2009, προβάλλοντας τον αγώνα μπάσκετ ΣΚΟΠΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ. Και το κανάλι ΑΛΦΑ της Κύπρου και το Τουρκικό κανάλι NTV SPOR.
    Έγραφαν το αποτέλεσμα ως ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ, αλλά και λόγο του χόμπι μου με τα ξένα κανάλια, όλα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ το γράφουν.

  3. Εάν κ.Πρόεδρε περάσει η <>επειδή αρνείσθε να παραιτηθείτε-τότε θά έχετε την μεγαλύτερη ευθύνη-ακόμη και από τους κυβερνώντες.-

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ