Επιμένει η Ζουρνατζή ότι κακοποιήθηκε από τον σύντροφό της: «Μιλάμε για κακώσεις σοβαρές στα οστά»

Η Σίσσυ Ζουρνατζή την οποία γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από το Nomads 2 επιμένει ότι κακοποιήθηκε από τον πρώην σύντροφό της Χρήστο Γιάτσα όπως έκανε ευρέως γνωστό πριν από λίγες ημέρες μέσα από τα social media. 

Ο πρώην σύντροφός της βέβαια, δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια αλλά με δηλώσεις του αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες… 

Ο Γιώργος Τζίκας, δικηγόρος της Σίσσυς Ζουρνατζή μιλώντας στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» σήμερα το πρωί για το θέμα, τόνισε: «Η κυρία Ζουρνατζή εμμένει στην αρχική της δήλωση ότι κατέστη θύμα κακοποίησης, είναι κάτι που η ίδια δεν αμφισβητεί, ούτε πρόκειται να ανακαλέσει σε καμία περίπτωση. Γνωρίζετε πάρα πολύ καλά ότι μέσω instagram και μέσων κοινωνικής δικτύωσης η αλήθεια και η πραγματικότητα έτσι όπως αποτυπώνεται εκεί πέρα είναι εντελώς διαφορετική. Δηλαδή όταν οι ίδιοι εκτίθενται πανελλαδικά προφανώς θα είναι χαρούμενοι αλλά το τι γίνεται πίσω από την κάμερα είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Έχει υποστεί βία. Αυτό μπορεί να πιστοποιηθεί και από δημόσια έγγραφα, από νοσοκομεία. Δεν μιλάμε για μώλωπες ή για αμυχές, μιλάμε για κακώσεις σοβαρές σε οστά και σπονδύλους». Ο ίδιος τόνισε: 

«Η άλλη πλευρά βγήκε στην τηλεόραση και κατηγόρησε την κυρία Ζουρνατζή ότι το κάνει αυτό για λόγους δημοσιότητας. Πέρα από το γεγονός ότι η ίδια δεν έχει καμία ανάγκη δημοσιότητας, είναι μια παίκτρια ριαλιτι, στη Θεσσαλονίκη είναι μια πάρα πολύ γνωστή κοπέλα και πριν μπει στο ριάλιτι, είχε 150.000 followers, δούλευε σε μαγαζιά της νύχτας, την ξέραμε όλοι φυσιογνωμικά τουλάχιστον. Αντιβαίνει και στην κοινή λογική κάποιος μέσω ενός κακού συμβάντος για τον ίδιο να προσπαθεί να λάβει δημοσιότητα.

Δεν έχει γίνει μήνυση, η ίδια προς το παρόν μέσω μιας δημόσιας συγγνώμης του συντρόφου της αρκείται. Εφόσον οι ίδιοι συγκατοικούσαν εφαρμόζονται διατάξεις ενδοοικογενειακής βίας, ένα αδίκημα που διώκεται αυτεπάγγελτα».

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here