Οι 10 μεγαλύτερες εξελίξεις στην ομορφιά για το 2019


10 κορυφαίοι γιατροί προμηνύουν τις σημαντικές ανακαλύψεις που θα οδηγήσουν το πρόσωπο και το σώμα σας ένα βήμα πριν την απόλυτη τελειότητα.

«Οι αναβαθμισμένες εφαρμογές στην ποιότητα υλικών και τα τεχνολογικά επιτεύγματα στη διαδικασία εφαρμογής, οδηγούν τις ενέσιμες θεραπείες σε μια κοσμογονία θετικών εξελίξεων καθιστώντας τις λιγότερο δαπανηρές αλλά πολύ πιο αποτελεσματικές».

Tina Alster (Δερματολόγος)

«Στον απόηχο της πρόσφατης δήλωσης του FDA που συνδέει τα εμφυτεύματα στήθους σε μια σπάνια μορφή καρκίνου που ονομάζεται αναπλαστικό λέμφωμα από μεγάλα κύτταρα (ALCL), ένας πρόσφατα επικαιροποιημένος αλγόριθμος παρέχει στους πλαστικούς χειρούργους σαφή καθοδήγηση για την πρόγνωση και τη διαχείριση των γυναικών με εξογκώματα του μαστού ή οίδημα μετά από αυξητική επέμβαση του μαστού».

Bradley Bengtson (Καθηγητής πλαστικής χειρουργικής)

«Από φέτος θα είμαστε σε θέση να δημιουργούμε περισσότερο λειτουργικά και ασφαλή ενέσιμα υλικά πλήρωσης, ώστε το αποτέλεσμα να δείχνει απολύτως φυσικό και αμετάβλητο».

Kelly Bomer (πλαστική χειρουργός προσώπου)

«Ο συνδυασμός χρήσης πλάσματος πλούσιου σε αιμοπετάλια -από το ίδιο το αίμα του ασθενούς- με θεραπείες λέιζερ και εξελιγμένα υδραυλικά συστήματα έγχυσης, θα οδηγήσει το lifting προσώπου σε μια απολύτως ασφαλέστερη και αποτελεσματική διαδικασία».

Charles E. Crutchfield (καθηγητής δερματολογίας)
«Βρισκόμαστε πολύ πιο κοντά σε μη χειρουργικές λύσεις για το χαλαρό δέρμα του αυχένα, την κυτταρίτιδα και τις ραγάδες, όπως η συνδυασμένη παροχή ενέργειας χρησιμοποιώντας διπολική ραδιοσυχνότητα με ταυτόχρονο μικροσκοπική υπερηχογράφημα».

Steve Dayan (πλαστικός χειρουργός)

«Η οριστική λύση του προβλήματος της κυτταρίτιδας μελετάται σε κλινικές δοκιμές, πάνω στην ίδια τεχνική με την οποία καταπολεμούνται μέσω θεραπειών λέιζερ τα γκρίζα μαλλιά. Αν και απέχουμε λίγο ακόμη για την τελική λύση, εντούτοις, τα μέχρι τώρα συμπεράσματα είναι ενθαρρυντικά».

Jeanine B. Downie (δερματολόγος)

«Χωρίς αμφιβολία, οι βελτιώσεις που επιτεύχθηκαν ήδη μέσω της ψηφιακής απεικόνισης και της εκτύπωσης 3D για τη δημιουργία μιας άρτιας οδοντοστοιχίας, επιτρέπει πλέον στους ασθενείς να γνωρίζουν εκ των προτέρων το τελικό αποτέλεσμα του χαμόγελού τους, με βάση πρότυπα που θα είναι αποκλειστικά δημιουργημένα σύμφωνα με την ανατομία του στόματός τους. Κάτι πολύ πιο σημαντικό θα είναι η ανάπτυξη εμβολίων και φαρμάκων κατά των λοιμώξεων του στόματος όπως η περιοδοντική νόσος και η τερηδόνα».

Ronald Goldstein (αισθητικός οδοντίατρος)

«Η μεγαλύτερη ανακάλυψη του τρέχοντος έτους θα είναι το τρανεξαμικό οξύ, το οποίο όταν χορηγείται κατά τη διάρκεια μιας πλαστικής χειρουργικής επέμβασης, προσφέρει στους ασθενείς ταχύτερη ανάκαμψη μειώνοντας τους μετεγχειρητικούς μώλωπες, το οίδημα και την αιμορραγία».

Andrew Jacono (πλαστικός χειρουργός προσώπου)

«Η μη επεμβατική σύσφιξη προσώπου που χρησιμοποιεί υψηλής ευκρίνειας εστιασμένο υπερηχογράφημα (Ulthera) θα αναγνωριστεί ως η πιο αποτελεσματική θεραπεία για την πρόωρη γήρανση του προσώπου ή για την καλύτερη συντήρηση μετά από διαδικασίες lifting».

Mark L. Jewell (πλαστικός χειρουργός)

«Η ολιστική προσέγγιση για την ομορφιά με βάση τη συνολική υγεία του σώματος, θα είναι για πάντα η καλύτερη οδός για μια μακρόχρονη διατήρηση νεότητας του προσώπου. Αυτό επιτυγχάνεται με μείωση του στρες, βελτίωση της διατροφής και συστηματική άσκηση».

Renato Saltz (καθηγητής δερματολογίας)

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ