Τι δείχνει για τον χαρακτήρα σας το αγαπημένο σας τυρί;


Σας αρέσει υπερβολικά το τσένταρ; Είστε ειδικός στο γκούντα ή μήπως προτιμάτε τη μοτσαρέλα ή την πικάντικη παρμεζάνα; Θα πιστεύατε ότι η απάντηση σας δείχνει στοιχεία για τον χαρακτήρα σας; Δείξτε μας το αγαπημένο σας τυρί να σας πούμε ποιοι είστε!

Οι εμπειρογνώμονες έμποροι τυριών στην Νέα Υόρκη έχουν αποφανθεί ήδη: το τυρί που σας αρέσει πιο πολύ φανερώνει και στοιχεία της προσωπικότητάς σας.

Συγκεκριμένα, τα πράγματα έχουν ως εξής:

Οι λάτρεις του μπρι είναι κουλτουριάρηδες
Αν σας αρέσει να περνάτε τον ελεύθερο χρόνο σας σε γκαλερί, αγαπάτε τις τέχνες και ειδικά τον γαλλικό κινηματογράφο, τότε είναι δεδομένο πως το τυρί που σας αρέσει πιο πολύ είναι το μπρι. Και αν δεν το ξέρετε τότε… καιρός είναι να το μάθετε. Δοκιμάστε το συγκεκριμένο τυρί και θα δούμε…

Οι φανατικοί του γκούντα είναι αυθόρμητοι
Η γεύση του γκούντα ταιριάζει σε ανθρώπους που δεν σκέφτονται και πολύ σοβαρά τις επόμενες κινήσεις τους, απλά τις… κάνουν. Δεν θα κάνουν ποτέ σχέδια εκ των προτέρων αλλά πάντα θα καταλήγουν να έχουν εντελώς κλεισμένο πρόγραμμα και ο αυθορμητισμός τους είναι το στοιχείο που τους καθορίζει. Οι ειδικοί έχουν καταλήξει: αυτοί οι τύποι τρώνε κατά βάση το ζωηρό στην γεύση γκούντα από τυριά.

Οι θιασώτες της παρμεζάνας είναι φοβεροί μάγειρες
Αν γνωρίσετε έναν άνθρωπο που είναι φανατικός με την παρμεζάνα μην χάσετε την ευκαιρία να φάτε με την πρώτη ευκαιρία από τα χέρια του. Οι λάτρεις της παρμεζάνας έχουν μια αίσθηση απλότητας και γκουρμέ γεύσης στον τρόπο που τους αρέσει να μαγειρεύουν και το πιθανότερο είναι πως αν φάτε κάτι που έχουν μαγειρέψει εκείνοι θα σας μείνει αξέχαστο.

Οι οπαδοί της μοτσαρέλας έχουν υψηλού επιπέδου γούστο
Αν η μοτσαρέλα είναι το αγαπημένο σας τυρί τότε είναι δεδομένο πως εκτιμάτε το καλό γούστο υπερβολικά. «Το ύφος τους είναι μινιμαλιστικό, αλλά αβίαστα κομψό. Θα τους συναντήσετε σε μια έκθεση τέχνης με ένα ποτήρι από κάτι αφρώδες στο χέρι», λένε οι… ειδικοί.

Οι φίλοι του τσένταρ είναι καλά ισορροπημένοι
Αν σας αρέσει το τσένταρ σημαίνει πως έχετε μια αγάπη για τα κλασσικά πράγματα αλλά ταυτόχρονα, παρακολουθείτε και τα σύγχρονα. Ψωνίζετε αντίκες αλλά βλέπετε και Westworld. Κοινώς, είστε ισορροπημένοι άνθρωποι. Και γι’ αυτό τον λόγο, το αγαπημένο σας τυρί είναι το τσένταρ, που είναι ένα παραδοσιακό αλλά σε καμία περίπτωση παροχυμένο ή ξεπερασμένο είδος τυριού.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ