Τρίκαλα: Το χιόνι έβαλε stop στο θεσσαλικό ντέρμπι.


Το παιχνίδι των Τρικάλων με τον Απόλλωνα Λάρισας δεν θα ξεκινήσει τελικά σήμερα, αφού το χιόνι και ο πάγος που έχει καλύψει τον αγωνιστικό χώρο στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων, δεν επέτρεπε τη διεξαγωγή του αγώνα.

Οι ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν τις τελευταίες ημέρες στα Τρίκαλα, δεν έχουν επιτρέψει τον καθαρισμό του αγωνιστικού χώρου στο γήπεδο της θεσσαλικής πόλης και έτσι το τοπικό ντέρμπι με τον Απόλλωνα Λάρισας αναβλήθηκε για τη Δευτέρα (14/01).

Οι παίκτες των δύο ομάδων βγήκαν κανονικά στον αγωνιστικό χώρο, όπως και οι διαιτητές, μόνο και μόνο όμως για να διαπιστώσουν και τυπικά την ακαταλληλότητα του γηπέδου. Το χιόνι είχε καλύψει άλλωστε τα πάντα και οι ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες, έχουν παγώσει τα πάντα, κάνοντας ακόμη πιο επικίνδυνο το γήπεδο.

Έτσι αποφασίστηκε η αναβολή του για αύριο Δευτέρα την ίδια ώρα, αλλά και αυτό μοιάζει απίθανο με βάσει τα μέχρι στιγμής δεδομένα, αφού το “πολικό ψύχος” παραμένει στην πόλη και δύσκολα θα υπάρξει τρόπος να καθαριστεί ο αγωνιστικός χώρος.
Εικόνες από το γήπεδο των Τρικάλων


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ