Ποια πονηριά μας φτιάχνει στο κρεβάτι; Τι φτιάχνει τα ζευγάρια στο κρεβάτι τους;


Τι φτιάχνει τα ζευγάρια στο κρεβάτι τους; Η ερωτική ζωή των σύγχρονων ενηλίκων συχνά ξεπερνάει ροζ σενάρια δεδομένου ότι τα ταμπού άλλων εποχών έχουν σπάσει και η τάση για απελευθέρωση έχει φτάσει σε άλλο επίπεδο

Στοματικό, βιντεοσκόπηση «ροζ» σκηνών, ερωτική συνεύρεση σε δημόσιο χώρο ή σε φτηνά ξενοδοχεία, με τρίτους να… κοιτάνε, αποτελούν ορισμένες από τις πικάντικες προτιμήσεις των Ελλήνων.

Η νέα – καλοκαιρινή – έρευνα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου αποτυπώνει τις συμπεριφορές των Ελλήνων στο… κρεβάτι, με το γενικό συμπέρασμα των ερευνητών να είναι πως η παραβίαση του κανόνα και της απαγόρευσης να ενισχύει τη ερωτική ηδονή, παρά τις χιλιάδες ηθικές εντολές.

Η καταγραφή των στοιχείων γινόταν επί δύο χρόνια και συμμετείχαν 2.000 ζευγάρια, που κλήθηκαν να μιλήσουν χωρίς ντροπή για την ερωτική τους συμπεριφορά.

Όπως προκύπτει από τα ευρήματα της έρευνας, το 80% των ερωτηθέντων περιέγραψε ως συνήθεις ερωτικές συνήθειες τον αυνανισμό, την κολπική επαφή και το στοματικό.

Sex toys: Τα ερωτικά βοηθήματα ίσως είναι το αντίδοτο σε μια βαρετή, επίπεδη σεξουαλική ζωή

«Μόλις λίγα χρόνια πριν, ο αυνανισμός θεωρείτο θανάσιμο αμάρτημα – η αγαπημένη προσφώνηση των Ελλήνων με το γράμμα “μ” δεν είναι τυχαία», αναφέρει ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, ουρολόγος – ανδρολόγος, πρόεδρος του Ανδρολογικού Ινστιτούτου και διευθυντής τμήματος Σεξουαλικής Υγείας στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών.

Ποια πονηριά μας φτιάχνει στο κρεβάτι; Τι φτιάχνει τα ζευγάρια στο κρεβάτι τους;

Σύμφωνα με την έρευνα, το 75% των γυναικών και το 25% των ανδρών φορούν καυτά εσώρουχα. Επίσης, η αποστολή ηλεκτρονικά ημίγυμνων φωτογραφιών και βίντεο αποτελεί πρακτική για το 55% των γυναικών και το 55% των ανδρών.

Τον έχει μεγάλο; Τελικά πως θα το καταλάβεις πριν τον… δεις;

Στο 60% των συμμετεχόντων, η ανάγνωση ερωτικών ιστοριών ήταν, επίσης, συνήθης πρακτική, το 40% των συμμετεχόντων προτιμά ερωτική συνεύρεση σε δημόσιο χώρο, ενώ ένα ποσοστό 36% προτιμά τα… φτηνά ξενοδοχεία.

«Χυδαιοποιώντας το σωματικό και εξυμνώντας το πνεύμα, οι άνθρωποι κατάλαβαν πως, όσο πιο χαμηλά βάζουν τον πήχη της ηδονής τόσο πιο ψηλά φτάνει ο οργασμός τους», λέει ο κ. Κωνσταντινίδης.

Η αλλαγή ρόλων, για παράδειγμα «δεν είμαστε ζευγάρι αλλά άγνωστοι» είναι μια δημοφιλής πρακτική για το 20% των Ελλήνων, η αλλαγή συντρόφων με συναίνεση (swinging) για το 10%, ενώ σε ποσοστό 80% οι συμμετέχοντες στην έρευνα προβαίνουν σε βιντεοσκοπήσεις με «έξυπνες» συσκευές.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ