Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η σχέση του με τον Γιώργο Λιάγκα και πώς «έσπασε» ο πάγος μεταξύ τους!


Στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής ο Δημήτρης Ουγγαρέζος

Ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος αναφέρθηκε στη περίοδο που δεν μιλιόταν με τον Γιώργο Λιάγκα και ποια ήταν εκείνη η στιγμή που «έσπασε» ο πάγος μεταξύ τους!

«Από τους πρώτους πρέπει να ήταν ο Γιώργος Λιάγκας. Τότε που είχαν φύγει και υπήρχε όλο αυτό και ξέραμε ότι ο ένας βρίζει τον άλλον, όχι μπροστά από τις κάμερες ευτυχώς, γιατί γενικότερα τα θέματα μου τα λύνω από πίσω από τις κάμερες. Νομίζω ότι και εκείνοι με ξεακολούθησαν και εγώ», είπε ενώ αποκάλυψε τη στιγμή που τα ξαναβρήκαν.

«Είμαστε στα βαφτίσια παιδιού της Σταματίνας Τσιμτσιλή νομίζω. Και είναι η πρώτη φορά που βρισκόμαστε και είμαστε σε μια ροτόντα. Είχαμε ζητήσει να είμαστε σε διαφορετικές γιατί δε μιλιόμασταν. Και περνάει και ήταν με τον Γιάννη ο οποίος με θυμήθηκε και πήγε να παίξουμε κρυφτό και πάει να κρυφτεί και γυρνάει και μου κάνει ο Λιάγκας «χεχεχε, σε βλέπει και κρύβεται, ούτε αυτός δεν σε μπορεί» και του λέω «εσύ δε χωράς να μπεις κάτω από το τραπέζι». Ήταν κακία στην κακία αυτό, αλλά γέλασε και έτσι έσπασε ο πάγος. Δεν ξαναμιλήσαμε μετά. Μιλήσαμε μετά από καιρό που βρεθήκαμε. Έσπασε ο πάγος αλλά δεν το εκμεταλλευτήκαμε. Μετά κάποια στιγμή συζητήσαμε και βρεθήκαμε», είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε το βίντεο

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ