Παναθηναϊκός – Ξάνθη: Έκπληξη πριν τη σέντρα


Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ, για την 16η αγωνιστική της Superleague

Ο Παναθηναϊκός έχει εντός έδρας αποστολή στην επανέναρξη του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη φιλοξενεί την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ με στόχο να κάνει ακόμα ένα βήμα πεντάδας.

Τρεις βαθμοί χωρίζουν τις δύο ομάδες, με τους “πράσινους” να επικρατούν της ακριτικής ομάδας στα Πηγάδια με 1-0, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ο Παναθηναϊκός μετράει μόνο τρεις νίκες στα 12 τελευταία επίσημα μεταξύ τους. Στις 7 Μαϊου 2018 η Ξάνθη νίκησε 2-1 στο Μαρούσι τον Παναθηναϊκό. Ήταν το πέμπτο μόλις «διπλό» της, αλλά τρίτο στη σειρά!

Η Ξάνθη έγινε η πρώτη επαρχιακή ομάδα, που κερδίζει τρία διαδοχικά παιχνίδια στην έδρα του Παναθηναϊκού (Φεβρουάριο 2016, Οκτώβριο 2016 και Μάιο 2018).

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με πέντε νίκες το πρωτάθλημα, αλλά από εκεί και πέρα δεν έχει καταφέρει να κερδίσει δύο διαδοχικά παιχνίδια. Έχει μόνο δύο νίκες στα επτά τελευταία. Είναι αήττητος στην έδρα του, με έξι νίκες και μια ισοπαλία με την «ομόσταυλή» του όμως ΑΕΚ. Η Ξάνθη είναι δηλαδή η τελευταία ομάδα, που τον νίκησε στην έδρα του.

Σε αγωνιστική κάμψη βρίσκεται η Ξάνθη, αφού στα τελευταία πέντε παιχνίδια της έχει μόλις ένα βαθμό, και αυτόν από τον Ολυμπιακό. Αμέσως πριν είχε τέσσερις σερί νίκες, που την είχαν απογειώσει στη βαθμολογία. Η Ξάνθη έγινε η πρώτη ομάδα που έχασε από τον Απόλλωνα στο φετινό πρωτάθλημα.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ