Γιώργος Λέντζας: «Είχα μείνει άνεργος μετά από έξι χρόνια δουλειάς στην τηλεόραση»

Ο Γιώργος Λέντζας «η έκπληξη» του φετινού «Nomads» καθώς άρεσε ιδιαίτερα ο τρόπος που περιέγραφε τα αγωνίσματα.

Ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξη του μίλησε για το αν πιστεύει πως οι περισσότερες από τις αλλαγές στον χαρακτήρα του οφείλονται στην τηλεόραση.

«Η τηλεόραση σε βγάζει απ’ το comfort zone σου, σε αναγκάζει να θωρακιστείς για να δεχτείς την κριτική ανθρώπων που δεν σε ξέρουν – ίσως και να έχουν μια προκατάληψη απέναντι σου, λόγω συνθήκης ή λόγω του ίδιου του Μέσου. Αν είσαι συνεπής στη γνώμη σου, σε αυτά που θες να πεις και να δείξεις, δεν έχεις να φοβηθείς κάτι. Είμαι απόλυτα ok στο να μη με συμπαθήσει κάποιος γι’ αυτό που είμαι, παρά να με συμπαθήσει ως κάτι που δεν είμαι. Από αυτή την άποψη, σίγουρα η τηλεόραση με ανάγκασε να μάθω τη ζωή έξω από τη φούσκα προστασίας μου, τον κύκλο μου και την καθημερινότητα μου.

Είναι μεγάλο σχολείο, φτάνει να το δεις έτσι. Πέρυσι ήταν μια δύσκολη χρονιά για μένα, είχα μείνει άνεργος μετά από έξι χρόνια δουλειάς στην τηλεόραση, αν και μου ερχόντουσαν επαγγελματικές προτάσεις, οικονομικά πολύ δελεαστικές. Παρόλα αυτά προτίμησα τον δύσκολο δρόμο – δεν έκανα τίποτα, γιατί δεν είχε σχέση αυτό με αυτό που θα ήθελα να κάνω. Έμεινα εκτός, σκηνοθέτησα το πρώτο μου ντοκιμαντέρ, έκανα μικρότερες δουλειές στο Internet, που είχαν όμως τη σφραγίδα μου. Η συνέπεια είναι η μεγαλύτερη δυσκολία τελικά», δήλωσε ο ίδιος στo Down Town Κύπρου.

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here