Τραγωδία στον Πειραιά: Το πλήρωμα του Blue Horizon πέταξε χωρίς δισταγμό τον 36χρονο στη θάλασσα – Οργή από τα ανατριχιαστικά βίντεο


Πειραιάς: Οργή και θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος του 36χρονου στο λιμάνι του Πειραιά.
Όπως είναι απολύτως εμφανές, τον άτυχο άνδρα έσπρωξαν στη θάλασσα μέλη του πληρώματος του Blue Horizon,ενώ επιχειρούσε να επιβιβαστεί στο πλοίο που έφευγε με τον καταπέλτη κάτω.

Συγκεκριμένα το εν λόγω πλοίο εκτελούσε το δρομολόγιο από Πειραιά προς Ηράκλειο και το άγριο και σοκαριστικό αυτό περιστατικό συνέβη περίπου στις 9 το βράδυ της Τρίτης (05/09/2023).

Σε βίντεο που ανέβηκαν στα social media, φαίνεται το πλήρωμα του πλοίου Blue Horizon να πετάει τον άτυχο άνδρα από τον καταπέλτη και αυτός να καταλήγει στη θάλασσα όπου βρήκε τραγικό θάνατο. Το βίντεο είναι ανατριχιαστικό αλλά πλήρως αποκαλυπτικό του τι συνέβη.

Πειραιάς: Έσπρωξαν τον 36χρονο από τον καταπέλτη του Blue Horizon

Δύο μέλη του πληρώματος διαπληκτίζονται με τον άνδρα που έχει προλάβει και έχει ανέβει κανονικά στον καταπέλτη και τον σπρώχνουν κάτω από αυτόν. Τον σπρώχνουν και δεύτερη φορά και ο άνθρωπος κατέληξε στη θάλασσα. Την ώρα εκείνη το πλοίο πραγματοποιούσε απόπλου, έχοντας βάλει μπροστά τις μηχανές αναχωρώντας από το λιμάνι του Πειραιά.

Πειραιάς: Συγκλονιστική μαρτυρία από άνθρωπο που είδε την τραγωδία του Blue Horizon

Αυτόπτης μάρτυρας μίλησε στην ΕΡΤ και εξήγησε τι συνέβη: «Ο άνθρωπος ήταν μέσα στο πλοίο και μάλλον δεν είχε εισιτήριο. Τον έσπρωχνε ο τύπος με το λευκό πουκάμισο. Έκανε δύο τρεις προσπάθειες ο άλλος να μπει μέσα στο πλοίο. Την ώρα που ξεκινούσε ο καταπέλτης να φύγει, έφευγε ξεκόλλαγε και αυτός συνέχιζε και τον έσπρωχνε. Φώναζαν: τι κάνεις, τι κάνεις; Έπεσε ο άνθρωπος στη θάλασσα. Και οκ έκανες τη βλακεία και τον έριξες στη θάλασσα…

Τον έριξες επί τόπου, κοιτάς ψυχρά έναν άνθρωπο στη θάλασσα και την ώρα που τον παίρνει η δίνη και τον τραβάει μέσα γυρνάς και λες φεύγουμε χωρίς να κάνεις μια προσπάθεια. Να του πετάξεις ένα σωσίβιο. Να πεις: σταμάτα το πλοίο, έπεσε άνθρωπος, πνίγεται να τον σώσουμε. Τίποτα σαν να μη συμβαίνει τίποτα, ξεκίνησε το πλοίο, έφυγε.

Μετά από λίγο βγήκε στην επιφάνεια, είχε πνιγεί κατευθείαν. Τον γύρναγε μέσα η θάλασσα και μετά από λίγο τον χάσαμε. Πήρα το λιμεναρχείο, είχαν πάρει και άλλα άτομα και μετά από λίγο μας γύρισαν πίσω.

Το πλήρωμα έλεγε ότι πήγε να προλάβει το πλοίο και έπεσε μόνος του. Αλλά δεν έγινε αυτό».

Το βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης kakajason και το Πρώτο Θέμα:

Σε δεύτερο βίντεο επιβατών από διπλανό πλοίο φαίνεται η στιγμή που ο 36χρονος έχει βρεθεί στην ταραγμένη από τις προπέλες θάλασσα. Ο άτυχος άνδρας δεν φαίνεται πλέον και είναι άγνωστο προς το παρόν αν πνίγηκε, εάν χτύπησε στο κεφάλι από τη δίνη στον προβλήτα ή τις προπέλες.

Κάποιος από το κατάστρωμα ακούγεται να λέει: «Ρε, θα πνιγεί!».

Βίντεο από το σημείο που πνίγηκε ο 36χρονος

Πειραιάς: Συνελήφθησαν ο καπετάνιος και μέλη του πληρώματος

Συνελήφθησαν, με εντολή εισαγγελέα, ο καπετάνιος και τρία μέλη πληρώματος για το αποτρόπαιο συμβάν στον Πειραιά, κατά το οποίο 36χρονος αργοπορημένος επιβάτης προσπαθούσε να ανέβει στο «Blue Horizon» και δύο άτομα από το πλήρωμα τον έσπρωξαν έξω από το πλοίο που συνέχιζε τις διαδικασίες απόπλου με αποτέλεσμα ο άνδρας να βρει τραγικό τέλος!

Σημειώνεται ότι στον καταπέλτη βρίσκονταν το νούμερο 2 του πλοίου, ο ύπαρχος, όπως και ο λοστρόμος, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν. Στους τέσσερις που συνελήφθησαν και ο αξιωματικός του καταστρώματος.

Η εταιρεία θα αλλάξει το πλήρωμα και το πλοίο θα ξεκινήσει και πάλι για Κρήτη, αφού ολοκληρωθούν οι καταθέσεις των επιβατών.

Πειραιάς: Τα ολέθρια ψεύδη του πληρώματος του Blue Horizon στους επιβάτες

Αξίζει να σημειωθεί πως ενώ μέλος του πληρώματος φαίνεται να έχει ρίξει τον 36χρονο στη θάλασσα, η ενημέρωση από τους ανθρώπους του Blue Horizon στους επιβάτες ήταν η εξής: «Ενημερώνουμε τους κυρίους επιβάτες ότι η καθυστέρηση απόπλου του πλοίου οφείλεται σε περιστατικό που έγινε στο λιμάνι του Πειραιά. Το πλοίο δεν έχει καμία ευθύνη για το συμβάν. Ευχαριστούμε για την κατανόηση».

Το «Blue Horizon» είχε λάβει εντολή να επιστρέψει στο λιμάνι του Πειραιά, τη στιγμή που το πλήρωμα επιχείρησε να αποσιωπήσει το τραγικό περιστατικό και να αποκρύψει τις ευθύνες του πληρώματος που έσπρωξαν στον υγρό θάνατο τον 36χρονο.

Δολοφονία 36χρονου στο Blue Horizon: Η επίσημη ανακοίνωση της πλοιοκτήτριας Attica Group

Ώρες μετά την τραγωδία στο λιμάνι του Πειραιά που ισοδυναμεί με εν ψυχρώ δολοφονία του επιβάτη που προσπαθούσε να μπει στο Blue Horizon , η πλοιοκτήτρια εταιρεία Attica Group αρκέστηκε σε μια ανακοίνωση μόλις 29 λέξεων για το τραγικό περιστατικό.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Attica Group αναφέρει ότι ότι συνεργάζεται με κάθε αρμόδια Αρχή για την πλήρη διαλεύκανση του συμβάντος.

«Η Διοίκηση της Attica Group, συγκλονισμένη από το τραγικό περιστατικό που έλαβε χώρα στο λιμένα Πειραιά, δηλώνει ότι συνεργάζεται με κάθε αρμόδια Αρχή για την πλήρη διαλεύκανση του συμβάντος»

Μετά το τραγικό συμβάν η εισαγγελία Πειραιά διέταξε το πλοίο να επιστρέφει στο λιμάνι του Πειραιά προκειμένου να ληφθούν καταθέσεις από το πλήρωμα και τους επιβάτες, ενώ δόθηκε εντολή να συλληφθούν τα δύο άτομα του πληρώματος του πλοίου Blue Horizon ο αξιωματικός καταστρώματος και ο πλοίαρχος.

Βαρβιτσιώτης για τη δολοφονία 36χρονου στο Blue Horizon: Γίνονται όλες οι ενέργειες για την απόδοση ευθυνών

Τη θλίψη του για το περιστατικό που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης (5/9) στο λιμάνι του Πειραιά με τον θάνατο του 36χρονου στον καταπέλτη του πλοίου «Blue Horizon» εξέφρασε ο υπουργός Ναυτιλίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Όπως τόνισε σε ανάρτησή του, γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες από το Λιμεναρχείο Πειραιά για τη διαλεύκανση της υπόθεσης και την απόδοση ευθυνών.

Αναλυτικά η ανάρτηση για του κ. Βαρβιτσιώτη

Εκφράζω τη θλίψη μου για το τραγικό περιστατικό στο λιμάνι του Πειραιά στο οποίο έχασε τη ζωή του ένας άνθρωπος. Γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες από το Λιμεναρχείο Πειραιά για τη διαλεύκανση της υπόθεσης και την απόδοση ευθυνών.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ