Κακοκαιρία Daniel: Νεκρή ηλικιωμένη στη Μαγνησία – Αγνοείται βοσκός στην περιοχή της Νέας Λεύκης Λάρισας


Κακοκαιρία Daniel: Σορός ηλικιωμένης γυναίκας εντοπίστηκε στο χωριό Πάλτση στη Μαγνησία, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Action 24 και επιβεβαίωσε η Πυροσβεστική.

Σύμφωνα με ενημέρωση της Πυροσβεστικής μια ηλικιωμένη ανασύρθηκε νεκρή στην περιοχή Πάλτση. Η σορός της βρέθηκε σε υπαίθριο χώρο δίπλα σε ξύλα.

Συνολικά επιχείρησαν 8 πυροσβέστες.

Δυστυχώς πρόκειται για το δεύτερο θύμα της κακοκαιρίας Daniel, με τον πρώτο να είναι ο άτυχος κτηνοτρόφος που πνίγηκε το πρωί της Τρίτης 5 Σεπτεμβρίου.

Αγνοείται νεαρός βοσκός στην περιοχή της Νέας Λεύκης

Την ίδια ώρα, πληροφορίες που μετέδωσε το onlarissa, κάνουν λόγο για έναν αγνοούμενο νεαρό βοσκό, στην περιοχή της Νέας Λεύκης Λάρισας.

Ο βοσκός είναι πακιστανικής καταγωγής και ζούσε σε τροχοβίλα στην περιοχή.

Στα συγκεκριμένα χωριά, πλημμύρισαν σπίτια, καταστήματα καθώς και άλλες επιχειρήσεις όπως τυροκομεία.

Κακοκαιρία Daniel: Aπαγόρευση κυκλοφορίας στην Εγνατία σε Ξάνθη και Ροδόπη λόγω θυελλωδών ανέμων

Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων άνω των 3,5 τόνων στην Εγνατία Οδό, λόγω των θυελλωδών ανέμων που πνέουν στην περιοχή, με αποφάσεις των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ξάνθης και Ροδόπης και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της Εγνατίας Οδού, μεταξύ του κόμβου Βαφέικων Ξάνθης, του κόμβου Ιάσμου και του Δυτικού κόμβου Κομοτηνής.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν για όσο χρονικό διάστημα επικρατούν οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες στην περιοχή, ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω του εθνικού δικτύου Ξάνθης – Πόρτο Λάγους-Κομοτηνής.

Κακοκαιρία Daniel: Εγκλωβισμένοι στο λιμάνι του Βόλου οι επιβάτες του «Super Star»

Συνεχίζεται η πολύωρη ταλαιπωρία των 384 επιβατών του πλοίου «Super Star», το οποίο απέπλευσε χθες αργά το απόγευμα, από το λιμάνι της Σκιάθου γι’ αυτό του Βόλου.

Το πλοίο βρίσκεται στο αγκυροβόλιο του λιμανιού του Βόλου, ωστόσο αστυνομία και λιμενικό δεν επιτρέπουν στους επιβάτες να αποβιβαστούν λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή, ούτε και να εκφορτωθούν τα 104 ΙΧ που βρίσκονται στα γκαράζ του.

Επιβάτες του πλοίου εκφράζουν την έντονη δυσφορία τους γιατί, ενώ οι αρχές γνώριζαν τα προβλήματα με τον καιρό, επέτρεψαν στο πλοίο να αποπλεύσει από τη Σκιάθο και δεύτερον, γιατί το πλοίο δεν αναχωρεί για κάποιο άλλο ασφαλές λιμάνι, προκειμένου να μπορέσουν να αποβιβαστούν.

Σημειώνεται ότι χθες, στις 21.12 το βράδυ, το λιμενικό ενημέρωσε ότι το πλοίο παρουσίασε πρόβλημα στον μηχανισμό της άγκυρας, κατά τον απόπλου του από το λιμάνι της Σκιάθου και γι’ αυτόν τον λόγο έπλεε με μειωμένη ταχύτητα προς τον Βόλο κι ενώ οι άνεμοι στην περιοχή έφταναν τα 7 μποφόρ.

Κακοκαιρία Daniel: Το νερό έκοψε γέφυρα σαν… χαρτί

Σαν… χαρτί «έκοψε στα δύο» τη γέφυρα που συνδέει το Δίλοφο με τα Φάρσαλα, η ορμή του νερού μετά την πρωτοφανή κακοκαιρία που πλήττει την περιοχή.

Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο η ζημιά είναι τεράστια και η διέλευση αδύνατη. Η γέφυρα είναι στη θέση «Κακλετζόρεμα».

Κακοκαιρία Daniel: Καταιγίδα αυτή την ώρα στην Αττική – Πώς θα κινηθεί τις επόμενες ώρες

Την Αττική «σφυροκοπά» η κακοκαιρία Daniel καθώς ξεκίνησε να βρέχει το πρωί της Τετάρτης

Η κακοκαιρία Daniel σαρώνει τη χώρα από την Τρίτη, προκαλώντας μεγάλα προβλήματα σε Μαγνησία και Θεσσαλία, με καταιγίδες να χτυπούν και την Αττική το πρωί της Τετάρτης.

Στα βόρεια προάστια ισχυρή καταιγίδα έκανε την εμφάνισή της ενώ και στα νότια υπάρχουν αυτή τη στιγμή βροχές.

Δείτε LIVE την πορεία της κακοκαιρίας μέσω του WINDY:


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ