Blue Horizon: Νέο σκληρό βίντεο από την τραγωδία στον Πειραιά – Ο Αντώνης πνίγεται, το πλοίο φεύγει


Νέο σκληρό βίντεο ντοκουμέντο έρχεται στη δημοσιότητα και δείχνει το πλοίο Blue Horizon στον Πειραιά να φεύγει από το λιμάνι ενώ ο 36χρονος Αντώνης πνίγεται στη θάλασσα.

Το σκληρό αυτό βίντεο αναρτήθηκε στο Tik Tok και πιθανότατα το έχει τραβήξει επιβάτης άλλου πλοίου. Το βίντεο ντοκουμέντο δείχνει τη στιγμή που το Blue Horizon έχει αποπλεύσει από το λιμάνι του Πειραιά και ο άτυχος Αντώνης βρίσκεται στο νερό μετά τον διαπληκτισμό που φέρεται να είχε με μέλη του πληρώματος, τα οποία φέρεται να τον έσπρωξαν.


Στο βίντεο ακούγονται οι φωνές αυτοπτών μαρτύρων. Από αυτές τις φωνές φαίνεται ο 36χρονος Αντώνης να παλεύει αρχικά για τη ζωή του, να παλεύει να κολυμπήσει, όμως λίγο αργότερα οι δυνάμεις του τον εγκαταλείπουν και χάνει τις αισθήσεις του.

«Σώστε τον άνθρωπο», ακούγεται να φωνάζει μία γυναίκα. Η τραγωδία με τον νεκρό Αντώνη συνέβη στις 21:50. Το πρώτο βίντεο που διακινήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνει ότι μέλη του πληρώματος του πλοίου σπρώχνουν τον άνδρα για να μην επιβιβαστεί στο πλοίο Blue Horizon. Αργότερα συλλαμβάνονται τέσσερα άτομα και συγκεκριμένα καπετάνιος, ύπαρχος, αξιωματικός καταστρώματος και λοστρόμος αντιμετωπίζουν την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από κοινού αλλά και την παράβαση άρθρων του Κώδικα Δημοσίου Ναυτικου Δικαίου.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ