Χριστίνα Αρχοντή: «Ήμουν ο λόγος για να χαλάσει σχέση της η μαμά μου»


Για τις δυσκολίες που έχει βιώσει, πόσο αυστηρή είναι με τη μαμά της αλλά και για την προσωπική της ζωή, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Χριστίνα Αρχοντή.

Το χειρότερο που έχεις βιώσει μέχρι τώρα ποιο είναι;
«Η δύσκολη οικονομική κατάσταση στα χρόνια της κρίσης. Δεν έχω στερηθεί κάτι. Έχω πάρει αγάπη, αποδοχή, ψυχική ανταμοιβή και εμπειρίες. Η «κολλητή» μου είναι η μαμά μου, άλλα ως προς το θέμα ότι είναι πάντα εκεί, τα ξέρει όλα για μένα, της τα λέω όλα κατευθείαν. Από το πρωί μέχρι το βράδυ την έχω και της λέω ό,τι μου συμβαίνει. Έχω βέβαια και το «κολλητές» μου»

Τα αγόρια φοβούνται να σε πλησιάσουν;
«Έχουν μεγάλο φόβο να με πλησιάσουν τα αγόρια. Δεν ξέρω αν είναι αυτό που τους βγάζω ή λόγω αυτών που έχω κάνει ή ακόμα λόγω των επιδόσεων μου στο σχολείο, αλλά δεν είμαι το κορίτσι που θα του πουν άνετα: «Πάμε για καφέ;». Δεν είναι τόσο εύκολο για εκείνα να έρθουν να μου κάνουν μια πρόταση»

Αυτό σημαίνει ότι έχεις σερβίρει πολλές «χυλόπιτες»;
«Η αλήθεια είναι ότι δεν «έχω φάει χυλόπιτες», έχω μόνο «σερβίρει». Δεν δίνω τη δυνατότητα να «φάω χυλόπιτα», δεν πρόκειται να «φάω τα μούτρα μου». Λειτουργώ πολύ το μυαλό, περισσότερο από την καρδιά μου. Πολλές φορές συνεργάζεται, αν θέλω κάτι πάρα πολύ»

Κάνεις κριτική στη μητέρα σου;
«Κάνω και αυστηρή κριτική όπου χρειάζεται, πάντα, αλλά είναι εποικοδομητική. Είμαι η πιο αυστηρή κριτής της»

Κάνεις κριτική και στην προσωπική της ζωή;
«Ναι, κάνω κριτική στην προσωπική της ζωή, σε ότι αφορά τη συντροφικότητα. Ήμουν ο λόγος για να χαλάσει σχέση της», εξομολογείται η ίδια στο περιοδικό Λοιπόν.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ