Κακοκαιρία Daniel: Θρίλερ με ζευγάρι νεόνυμφων Αυστριακών στο Πήλιο


Κακοκαιρία Daniel: Το σπίτι τους παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά – Έχουν να δώσουν σημάδια ζωή από το απόγευμα της Τρίτης.

Σήμερα, θα ξεκινήσει η αναζήτηση ενός ζευγαριού Αυστριακών στα Ποτιστικά Πηλίου. Πρόκειται για τον Φιλίπ και τη Μικαέλα από το Γκρατς της Αυστρίας, που παντρεύτηκαν πριν από λίγες ημέρες και έκαναν τις διακοπές τους στην περιοχή.

Το ζευγάρι που δεν έχει δώσει σημάδια ζωής από προχθές το απόγευμα, και φαίνεται ότι παρά τις παραινέσεις των συμπατριωτών τους που διασώθηκαν χθες, εκείνοι έμειναν μέσα στην κατοικία που διέμεναν θεωρώντας ότι θα είναι πιο ασφαλείς. Όμως για κακή τους τύχη τα δύο σπίτια παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά και κατέληξαν στη θάλασσα.

Κλιμάκιο της 2ης ΕΜΑΚ με drones και σωστικές λέμβους φτάνουν το πρωί της Πέμπτης στο σημείο για να ξεκινήσει το “χτένισμα” της περιοχής.

Την ίδια ώρα τραγικός είναι ο απολογισμός της κακοκαιρίας Daniel στη Μαγνησία.

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα βρίσκονται σε εξέλιξη, και αναμένεται να διαρκέσουν έως σήμερα το βράδυ, ενώ σε ισχύ παραμένει η απαγόρευση κυκλοφορίας.

Η Μαγνησία μετράει δύο νεκρούς. Έναν 52χρονο άνδρα που καταπλακώθηκε από μάντρα στην περιοχή του Αγ. Γεωργίου Βόλου, όταν πήγε να φροντίσει τα ζώα του, και μία 87χρονη γυναίκα που βρέθηκε καταπλακωμένη από ξύλα και κλαδιά στην παραλία της Πάλτσης.

Μέχρι στιγμής επισήμως αγνοούνται δύο άτομα, ένα στην Πάλτση Πηλίου και ο 42χρονος οδηγός του οχήματος που παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά στην Αγία Αικατερίνη Βόλου.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ