Έξαλλη η Λεοντίτση! Απειλεί Θεούς και δαίμονες μέσω Instagram


Ποιος είδε τη Σοφία Λεοντίτση και δεν την φοβήθηκε.

Η Σοφία Λεοντίτση που έγινε γνωστή μέσα από το περσινό «My style rocks» και σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Καθεμία που θα μου ξαναστείλει είτε για μένα είτε για ένα μωρό που δεν έχει γεννηθεί οτιδήποτε, θα τη βρω και θα τη γ@μ@@ω και θα την ανεβάσω εδώ να τη γ@μ@@ε και άλλοι» έγραψε στα instastories της.

Όπως εξήγησε η Σοφία Λεοντίτση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, κάποιοι από τους followers της της στέλνουν προσβλητικά μηνύματα τόσο για την ίδια όσο και για το μωρό που κυοφορεί. «Θέλω να εκφράσω μόνο μια φορά ότι γενικά έχω χε@@@ν@@ς όσους αφορούν την κατηγορία σας. Και κάτι τελευταίο: όποια τολμήσει και ξαναστείλει μηνύματα όπως «κρίμα που εσύ θα κάνεις παιδί» και τέτοια άλλα παρεμφερή θα τη βρω και θα τη γ@μ@@@. Δόξα τω Θεώ σε ότι μας παρενοχλεί υπάρχει και νόμος και κάτι κορίτσια σαν εσάς τα έχω για πρωινό, εάν θελήσω. Όλα έχουν όρια και με την οικογένειά μου δεν θα επιστρέψω καμία απρέπεια»

Έξαλλη η Λεοντίτση! Απειλεί Θεούς και δαίμονες μέσω Instagram

Έξαλλη η Λεοντίτση! Απειλεί Θεούς και δαίμονες μέσω Instagram

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ