«Έλα στη θέση μου»: Μεγάλες αλλαγές στη ζωή των ηρώων – Έρχεται η απόλυτη ήττα!


Τα νέα επεισόδια της κωμικής σειράς του ALPHA, «Έλα στη θέση μου», επιφυλάσσουν μεγάλες αλλαγές στη ζωή των ηρώων.

Με βάση τα όσα πρόκειται να παρακολουθήσουμε σύντομα στη μικρή οθόνη, η Φαίη βιώνει την απόλυτη ήττα στον πόλεμο που κήρυξε στη Μίκα, καθώς σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, η σύζυγος του Βλάση κυοφορεί τον πρώτο καρπό του ερωτά τους.
Ιδιαίτερα δύσκολα είναι τα πράγματα για τον Βλάση, καθώς από τη στιγμή που μπήκε ξανά στη ζωή του η Φαίη και έβαλε σκοπό της ζωής της να κερδίσει την αγάπη του, οι επιπτώσεις των πράξεων της οδηγούν τον γάμο του με τη Μίκα στην καταστροφή!
Μάλιστα, όταν εκείνος μαθαίνει ότι η σύζυγος του είναι αποφασισμένη να τον αφήσει και ότι θέλει να πάρουν διαζύγιο, τρελαίνεται και οδηγείται στην απόλυτη απόγνωση…
Τότε, σύμφωνα με το My TV, μπαίνει στη μέση ο πατέρας του, ο Λεωνίδας, λειτουργώντας πυροσβεστικά για το νεαρό ζευγάρι.
Για την ακρίβεια, αναλαμβάνει τον ρολό του συντονιστή σε ένα δείπνο παρουσία και των δύο με απώτερο στόχο να καταφέρει να τους τα ξαναβρεί. Βέβαια, αν και η κίνηση του είναι υψίστης σημασίας, το ζευγάρι δεν καταφέρνει να ξεπεράσει αμέσως τα προβλήματα, καθώς υπάρχει ακόμα ανάμεσα τους το μεγάλο εμπόδιο που ακούει στο όνομα Φαίη!
Όσο ο Βλάσης και η Μίκα βασανίζονται από τα προσωπικά τους διλήμματα και αναρωτιούνται αν έκαναν τις σωστές επιλογές ζωής, το μοντέλο κηρύσσει τον πόλεμο στην αντίζηλο της για τα μάτια του πρώην αγαπημένου της.
Το πρώτο πράγμα που κάνει, λοιπόν, είναι να θέσει σε εφαρμογή ένα νέο σχέδιο προκειμένου να κάνει τον Βλάση να ανησυχήσει για εκείνη.
Εκείνος, όμως, έχει συνεχώς στο μυαλό του τη Μίκα και κάνει τα πάντα προκειμένου να την πείσει να φορέσει ξανά τη βέρα της.
Όσο ασκεί τις δικές του πιέσεις προς τη σύζυγό του, μία μεγάλη ανατροπή έρχεται για να αλλάξει ξανά τα δεδομένα τόσο ανάμεσα στο ζευγάρι όσο και στον πόλεμο των δύο γυναικών.
Η Μίκα χάνει ξαφνικά τις αισθήσεις της και πλανάται στον αέρα μία υποψία εγκυμοσύνης.
Την ίδια στιγμή, τα χαρμόσυνα νέα φτάνουν και στα αυτιά της Φαίης, η οποία σοκάρεται και καταρρέει στο ενδεχόμενο η εχθρός της να είναι έγκυος στο παιδί του Βλάση!

Όσο το μοντέλο αγωνιά μήπως τελικά η Μίκα είναι έγκυος, γεγονός που σημαίνει ότι δεν θα καταφέρει να κερδίσει ποτέ ξανά τον Βλάση, ο νεαρός άνδρας και η σύζυγος του αποφασίζουν να δώσουν τελικά μία δεύτερη ευκαιρία στον γάμο τους.
Στο μεταξύ, η Φαίη, προκειμένου να ξεχάσει το πρόβλημα που τη βασανίζει, αποφασίζει να πάει στη Sofoexpress για μία φωτογράφιση με τον Χαλέ, ο οποίος έχει ξεκινήσει μία νέα συνεργασία με τη Ρενάτα.
Ωστόσο, εκεί την περιμένει μία δυσάρεστη έκπληξη.
Την ίδια στιγμή, η Μίκα αποκαλύπτει στον Βλάση τα πάντα για τον πόλεμο που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην ίδια και στην πρώην γυναίκα του και καταφέρνει να τον πάρει με το μέρος της, εκτοπίζοντας τη Φαίη από τη ζωή τους.
Για πόσο, όμως, θα καταφέρουν να την κρατήσουν μακριά τους;

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ