Από Αυστραλία… Τρίπολη. Οπαδός του ΠΑΟΚ έκανε 16.000 χιλιόμετερα για να δει την ομάδα


Ο ξεσηκωμός που επικρατεί μεταξύ των οπαδών του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 33 ολόκληρα χρόνια, αφορά όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης, όπως απέδειξε και ένας φίλος του από την Αυστραλία.

Ο ΠΑΟΚ έδινε ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια του στο “δρόμο” για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Ελλάδα και κανείς φίλος του Δικεφάλου του Βορρά δεν ήθελε να χάσει το ματς στην Τρίπολη με τον Αστέρα.

Ένας εξ αυτών όμως, το… τερμάτισε, αφού έκανε 16.000 χιλιόμετρα για να βρεθεί δίπλα στους παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου και να στηρίξει την ομάδα για το διπλό τίτλου στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας, όπως αποκάλυψε στην κάμερα της Nova.

Πρόκειται για τον Άγγελο, έναν νεαρό ομογενή Έλληνα από την Αυστραλία, ο οποίος και ταξίδεψε στην Ελλάδα, μόνο και μόνο για να παρακολουθήσει κάποια από τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ στην ιστορική φετινή χρονιά της ομάδας, με το πρώτο από αυτά να είναι και το πιο σημαντικό κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Ο ίδιος μάλιστα μίλησε στην κάμερα της Nova κατά τη διάρκεια της ζωντανής σύνδεσης από το γήπεδο, ενώ στο τέλος πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη της ομάδας του.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ