ΠΑΟΚ: Πίστη στον αρχηγό. Καρέλης και Λημνιός προέβλεψαν τη γκολάρα του Βιεϊρίνια – video


Ο ΠΑΟΚ πέρασε και από την Τρίπολη, χάρη κυρίως στη γκολάρα του Αντελίνο Βιεϊρίνια από απευθείας εκτέλεση φάουλ, την οποία και πίστεψαν πρώτα από όλα οι συμπαίκτες του, με τον Καρέλη και τον Λημνιό να… προαναγγέλλουν το 0-1 από τον πάγκο.

Την απόλυτη εμπιστοσύνη των συμπαικτών του φαίνεται ότι έχει ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, καθώς δύο από αυτούς έδειξαν σίγουροι για το γκολ του αρχηγού του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη, λίγο πριν αυτό σημειωθεί.

Με τον Δικέφαλο του Βορρά να έχει μόλις κερδίσει το φάουλ από το οποίο προήλθε τελικά το 0-1, τόσο ο Καρέλης, όσο και ο Λημνιός ακούγονται στην κάμερα του PAOK TV, να προβλέπουν ουσιαστικά, το γκολ του συμπαίκτη τους.

“Η “προφητεία” των Καρέλη και Λημνιού και άλλα πολλά σε ένα από τα πιο απολαυστικά βίντεο παρακάμερας την φετινή σεζόν”, αναφέρει το teaser που έδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στα social media και καταγράφει το εν λόγω γεγονός.
Ο πάγκος του ΠΑΟΚ στο γκολ του Βιεϊρίνια

Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ: Παρακάμερα [teaser] – PAOK TV

Η “προφητεία” των #Karelis και #Limnios και άλλα πολλά σε ένα από τα απολαυστικότερα βίντεο παρακάμερας την φετινή σεζόν. Έρχεται σε λίγο από το #PAOKTV….

Gepostet von PAOK FC / ΠΑΕ ΠΑΟΚ am Montag, 14. Januar 2019


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ