Άρθρο άποψης: “Πάνος Καμμένος – Πατριώτης ή πολιτικός απατεώνας;”


Πυρά δέχεται ο παραιτηθείς Υπουργός Εθνικής Άμυνας και αποχωρών από τη διακυβέρνηση της Ελλάδας Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων για την πολιτική του στάση.

γράφει η Λέττα Καλαμαρά

Οι υποστηρικτές του αναφέρουν για την τήρηση της προγραμματικής του προεκλογικής δέσμευσης υπεράσπισης της μίας και ελληνικής Μακεδονίας. Οι επικριτές του αναφέρουν ένα fake πολιτικό διαζύγιο και πολιτική υποκρισία για την παραμονή στην εξουσία του Αλέξη Τσίπρα και την πολιτική επιβίωση του Πάνου Καμμένου.

Ο Πάνος Καμμένος έχει όλη την ημέρα δική του σήμερα για να αποδείξει αν πραγματικά ισχύει το πρώτο που ευχόμαστε ή το δεύτερο. Οφείλει προς τους ψηφοφόρους του κόμματος του που του διέθεσαν την ψήφο εκλογής του να διαγράψει σήμερα και όχι μετά τη βολική ψηφοφορία προς τον Αλέξη Τσίπρα τους κ.κ Παπαχριστόπουλο και Ζουράρη ακόμα και αν τεθεί σε κίνδυνο η κοινοβουλευτική του παρουσία ως κόμμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων αν δεν παραδώσουν άμεσα την έδρα τους. Έτσι θα αποδειχθεί στο πανελλήνιο ότι ο Πάνος Καμμένος δεν έχει κάνει πολιτική συνδιαλλαγή με τον Αλέξη Τσίπρα και ότι η αποχώρηση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων δεν ήταν εικονική.

Σε αντίθετη περίπτωση μη διαγραφής τους μέχρι τα μεσάνυχτα, αποδεικνύεται ότι ο Πάνος Καμμένος δυστυχώς κορόιδεψε τον ελληνικό λαό και τους ψηφοφόρους του εις όφελος των δανειστών της ζωής μας και των εξαρτημένων Ελλήνων. Αυτό θα καταγράψει η πολιτική ιστορία του τόπου. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο.

Η Ελλάδα στα χέρια του πολιτικού πατριώτη ή πολιτικού απατεώνα Πάνου Καμμένου…


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ