Η Αναστασία Πυργιώτη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο Boccia

Οι Γρηγόρης Πολυχρονίδης και Αναστασία Πυργιώτη κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο & την πρώτη θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο Boccia που διεξήχθη στο Ντουμπάι (14-21 Δεκεμβρίου 2018).

Η Ελληνική αποστολή που έχει ήδη εξασφαλίσει την συμμετοχή της στους Παραολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο, επικράτησε της Ιαπωνίας στον τελικό με 7-4, φθάνοντας στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου.

Η Ελληνική βιομηχανία χρωμάτων VECHRO, ήταν υπερήφανος χορηγός της Αναστασίας Πυργιώτη, στα πλαίσια του χορηγικού της προγράμματος, που στόχο έχει (μεταξύ άλλων) να προσφέρει ευκαιρίες σε νέους να φτάσουν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους και να πραγματοποιήσουν τα όνειρα τους μέσω του αθλητισμού.

Ο Αντιπρόεδρος του ΔΣ και Εμπορικός Διευθυντής της VECHRO, κ. Παναγιώτης Χατζηνικόλας δήλωσε σχετικά: «Η κορυφαία διάκριση της Αναστασίας Πυργιώτη, με την VECHRO υπερήφανη χορηγό στο πλευρό της, καταδεικνύει ότι με σκληρή δουλειά, αφοσίωση στον στόχο και περίσσευμα ψυχής, τα πάντα είναι δυνατά. Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που συμβάλλαμε στην κορυφαία αυτή διάκριση της Αναστασίας αλλά και της χώρας μας γενικότερα.»

Πηγή: www.newsone.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here