Άρης – Λαμία LIVE για τη 16η αγωνιστική της Superleague


Ο Άρης υποδέχεται τη Λαμία στο «Κλεάνθης Βικελίδης», σε ματς για τη 16η αγωνιστική της Superleague και θέλει να κάνει θετική… πρεμιέρα στο πρωτάθλημα, για το 2019.

Ο Άρης υποδέχεται την Λαμία για την πρώτη αγωνιστική του υποχρέωση στη Superleague για το 2019 και θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά από τρεις αγωνιστικές.

Οι «κίτρινοι» έχουν μαζέψει μέχρι στιγμής 19 βαθμούς και έχουν να κάνουν νίκη μέσα στο «σπίτι» τους από τις 30 Σεπτεμβρίου. ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός και Παναιτωλικός νίκησαν μέσα στο «Βικελίδης», ενώ ο Παναθηναϊκός πήρε ισοπαλία.

Η Λαμία βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, έχοντας χάσει και τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, κι αυτή όμως σε ένα βαρύ πρόγραμμα. Από Πανιώνιο, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Από τις 27 Οκτωβρίου, όταν και νίκησε τον Λεβαδειακό με 3-2, η Λαμία αγνοεί τη νίκη, αλλά και το γκολ σε έξι παιχνίδια! Από τότε έχει παίξει 547 λεπτά ποδόσφαιρο χωρίς να βρει δίχτυα.

Παρακολουθήστε LIVE από το NewsIt.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης

 

Η… παράδοση των δύο ομάδων στη μεγάλη κατηγορία περιορίζεται μόνο στο παιχνίδι του πρώτου γύρου με το οποίο μπήκε φουριόζος ο Άρης στο πρωτάθλημα. Ήταν Δευτέρα 27 Αυγούστου, όταν νίκησε στη Λαμία με 3-0 (53′ κεφαλιά Ντιγκινί, 70′ κεφαλιά Ματέο Γκαρσία, 78′ σουτ Γκάμα), έχοντας όμως άλλο προπονητή στον πάγκο του.

Σε όλες τις διοργανώσεις υπάρχουν ακόμα οι δύο συναντήσεις των δυο ομάδων στη Football League την περίοδο 2016-017, [Λαμία – Άρης 1-0 (Βασιλόγιαννης) και Άρης – Λαμία 0-0], αλλά και ένα παιχνίδι σε ομίλους του Κυπέλλου για την αγωνιστική περίοδο 1995-96 [Λαμία – Άρης 0-1 (Τσιαντάκης).]


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ