ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ LIVE: Δυνατή “μάχη” για τη Superleague


Νίκη… ηρεμίας ψάχνει η ΑΕΚ στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα, σε ματς για τη 16η αγωνιστική της Superleague.
Η Ένωση έχει… χάσει την επαφή της με την κορυφή, αλλά θα προσπαθήσει να μην γίνει και το ίδιο με τη δεύτερη θέση και τον Ολυμπιακό.
Το κλίμα έχει γίνει αρκετά «βαρύ» για τον Μαρίνο Ουζουνίδη, μετά και την τελευταία κακή εικόνα που παρουσίασαν οι «κιτρινόμαυροι» κόντρα στον Κισσαμικό.

Με την αναμέτρηση της ΑΕΚ στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής στην Superleague. Με τον νεοαποκτηθέντα, Νέναντ Κρίστισιτς και τον Τάσο Μπακασέτα που τελικά έμεινε στην ομάδα, θα βρεθεί η Ένωση στους «Ζωσιμάδες». Μάλιστα, ο Έλληνας μεσοεπιθετικός μπήκε και στην αρχική 11άδα!

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δέχεται έντονη κριτική την τελευταία περίοδο και δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία, Κώστα Γαλανόπουλο. Ο Έλληνας τεχνικός άφησε εκτός αποστολής τους Ερικ Μοράν και Γιάννη Γιαννιώτα.

Παρακολουθήστε LIVE από το NewsIt.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης

 

Η απόσταση των 14 βαθμών από την κορυφή είναι μεγάλη, αλλά η ΑΕΚ είναι… υποχρεωμένη να διατηρήσει την τέταρτη θέση και να πλησιάσει όσο μπορεί ψηλότερα.

Από τις 29 Σεπτεμβρίου, τότε που πέρασε με 3-0 από το Ηράκλειο, έχει να… ταξιδέψει η ΑΕΚ και να γυρίσει με νικηφόρο. Ακολούθησε η νίκη στη Ριζούπολη, με την Ένωση να μην έχει «τρίποντο» στα τρία τελευταία εκτός έδρας ματς, με Παναθηναϊκό (ισοπαλία), Παναιτωλικό (ήττα) και ΑΕΛ (ισοπαλία)

Ο ΠΑΣ έκλεισε αισιόδοξα το 2018. Με νίκη επί του Πανιωνίου συμπλήρωσε συγκομιδή επτά βαθμών σε τέσσερα παιχνίδια, όσους βαθμούς είχε και στα 10 πρώτα!

Η ΑΕΚ έφυγε αήττητη στις τρεις τελευταίες επισκέψεις της στα Γιάννινα, από τότε δηλαδή, που επέστρεψε από την περιπέτεια στις χαμηλότερες κατηγορίες. Ισόπαλη στις δύο τελευταίες, ενώ νίκησε το 2016. Έχασε το Απρίλιο του 2013, όταν πλέον ο δρόμος του υποβιβασμού ήταν ορατός. Από τότε ο ΠΑΣ δεν έχει νίκη σε επτά συναντήσεις τους, ανεξάρτητα έδρας.

Τους 150 αγώνες για τη Superleague συμπληρώνει ο Γιάννης Πετράκης στον πάγκο του ΠΑΣ. Ο Έλληνας τεχνικός θα ήθελε να το συνδυάσει με την πρώτη νίκη στην καριέρα του επί της ΑΕΚ, και να πλησιάσει ακόμα περισσότερο τις 51 νίκες του Αντώνη Γεωργιάδη στον πάγκο του ΠΑΣ. Ο κ. Πετράκης έχει 47Η… παράδοση των δυο ομάδων

Νίκες ΠΑΣ: 8

Ισοπαλίες: 13

Νίκες ΑΕΚ: 22

Με γηπεδούχο τον ΠΑΣ

Νίκες ΠΑΣ: 7

Ισοπαλίες: 10

Νίκες ΑΕΚ: 4

Στον πρώτο γύρο

ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα 2-0

(36′ σουτ Πόνσε, 47′ σουτ Λιβάγια)


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ