ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ: “Ντου” οπαδών στο ημίχρονο (pics)


Γιούχα και… ντου από τους οπαδούς του ΠΑΣ Γιάννινα, που είδαν την ομάδα τους να γνωρίζει βαριά εντός έδρας ήττα από την ΑΕΚ με 4-0

Ο ΠΑΣ Γιάννινα παρουσίασε ένα απογοητευτικό πρόσωπο κόντρα στην ΑΕΚ, κάτι που έκανε έξαλλους τους οπαδούς της ομάδας. Ο “Άγιαξ της Ηπείρου” δέχθηκε και τα 4 γκολ της αναμέτρησης στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα στους Ζωσιμάδες, κάτι που προκάλεσε την έντονη αντίδραση της εξέδρας.

ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ: Καταιγιστική! “Έκρυψε” την μπάλα στους Ζωσιμάδες

Αμέσως μετά την επίτευξη λοιπόν του τέταρτου γκολ, υπήρξαν αποδοκιμασίες στους Ζωσιμάδες και το σύνθημα “βγάλτε τις φανέλες και φύγετε από ‘δω”. Κατά την ανάπαυλα -μάλιστα- αρκετοί οπαδοί των γηπεδούχων μπήκαν στο ταρτάν πίσω από τον αγωνιστικό χώρο κι επικράτησε ένταση, μέχρι οι άνδρες ασφαλείας και η αστυνομία να τους οδηγήσει πάλι στις εξέδρες.

Αρκετοί ήταν οι οργανωμένοι οπαδοί που μάζεψαν τα πανό τους, ενώ υπήρξε μεγάλη γιούχα αμέσως μετά από το σφύριγμα της λήξης.

“Είναι δύσκολο να θυμηθώ χειρότερο πρώτο ημίχρονο από τότε που είμαι στον ΠΑΣ. Το μόνο που θέλω να κάνω είναι να ζητήσω συγνώμη από τον κόσμο για σήμερα και να τους πω ότι αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη. Τα πράγματα είμαι σίγουρος ότι θα φτιάξουνε στη συνέχεια” τόνισε ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Πετράκης, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ