Άτακτη αστυνομικός έκανε σελίδα στο Only Fans – Δείτε τα καυτά βίντεο

Μια αστυνομικός που αυτοαποκαλείται από μόνη της «Άτακτη Αστυνομικός» παραιτήθηκε από τη δουλειά της, επειδή δημιούργησε μια ιστοσελίδα πορνό.

Η προκλητική αστυφύλακας Sam Helena τέθηκε σε διαθεσιμότητα και πέρασε πειθαρχική ακρόαση από την Met Police του Λονδίνου επειδή ξεκίνησε μια σελίδα συνδρομής στο Only Fans.

Η αυτοαποκαλούμενη «Good Girl Gone Bad» (Το καλό κορίτσι έγινε κακό) έχει ένα emoji καρτούν μιας αστυνομικού δίπλα σε έναν μωβ διάβολο στη συνδρομητική της ιστοσελίδα.

Το 2020 της είχαν κρούσει τον κώδωνα από την υπηρεσία της όταν ανέβασε ένα πρόστυχο βίντεο στο TikTok που την έδειχνε να ανταλλάσσει γλωσσόφιλα φορώντας τη στολή της.

@inkedbarbie3

👮🏼‍♀️🥰

♬ Feeling Good – Michael Bublé

Η Helena εξακολουθεί να έχει σέξι λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τον τίτλο Inked Barbie.

@inkedbarbie3

Insta : inkedbarbie.official #emergencyservices #cop #police #policeoftiktok #StumbleToVictory #fyp

♬ Unstoppable (I put my armor on, show you how strong I am) – Sia

Τα πρόστυχα βίντεο και η δυσφήμιση της αστυνομίας

Οι ανώτεροί της έγιναν έξαλλοι όταν ανέβαζε στο Only Fans πρόστυχα βίντεο στα οποία ήταν ντυμένη με τη στολή.

Η PC Helena τέθηκε σε διαθεσιμότητα από τα καθήκοντά της την περασμένη εβδομάδα, επειδή φέρεται δυσφήμισε το σώμα και παραιτήθηκε.

@

♬ –

Παρά την παραίτησή της, θα μπορούσε ακόμα να βρεθεί αντιμέτωπη με περισσότερες κατηγορίες.

Εκπρόσωπος της Met Police δήλωσε: «Είμαστε ενήμεροι για τον λογαριασμό και η αξιωματικός, η οποία υπέβαλε την παραίτησή της, έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα. Όλοι έχουμε δικαίωμα στην ιδιωτική μας ζωή, αλλά όταν γίνεσαι αστυνομικός υπογράφεις τον Κώδικα Δεοντολογίας. “Αυτός αναφέρει: “Θα συμπεριφέρομαι με τρόπο, είτε εντός είτε εκτός υπηρεσίας, ο οποίος δεν δυσφημεί την αστυνομική υπηρεσία ούτε υπονομεύει την εμπιστοσύνη του κοινού στην αστυνόμευση”. Αυτή η αξιωματικός υποβάθμισε τη στολή της ποζάροντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης».

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ